اخبار داغ
  1. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  2. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  3. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  4. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  5. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  6. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  7. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  8. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  9. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  10. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  11. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  12. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  13. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  14. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  15. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  16. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  17. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  18. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  19. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  20. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل

عضو خبرگان رهبری:

باید از زندگی امیرالمؤمنین(ع) درس بگیریم

باید از زندگی امیرالمؤمنین(ع) درس بگیریم
آیت‌الله رحیم توکل گفت: از زندگی امام علی (ع) باید درس بگیریم، عظمت این شب‌های قدر به‌خاطر علی (ع) است هر عمل امشب به اندازه هزار ماه عبادت است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله رحیم توکل شنبه شب در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) ساری، با اشاره به اینکه باید قدر این شب‌های قدر را بدانیم، اظهار کرد: امشب به احتمال قوی شب نزول قرآن است، برخی از علما همچون علامه حسن زاده آملی بر این باور هستند که نزول قرآن هر ساله در شب قدر اتفاق می‌افتد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری افزود: شب قدر بر همه ائمه و بر امام زمان‌‌ (عج) نازل می‌شود، ما بر این باوریم که گناهان ما ریخته می‌شود و ارزش این  شب قدر با هزار ما برابری می‌کند، پس باید منزلت و عظمت شب قدر را درک کنیم و آن را قدر بدانیم.

آیت الله توکل ادامه داد: خودمان را با روزه‌داری، قرآن، نماز و ذکر برای شب قدر آماده کردیم، باید با معرفت این شب را درک کنیم، این شب زمان طلب مغفرت و دعا است، امشب صاحبی دارد، علی مرتضی در سحرگان امشب در معراج مسجد کوفه مورد حمله قرار می‌گیرد و "فزت برب الکعبه" را بیان می‌کند‌.

نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبری اذعان کرد: یتیمان و  بی‌سرپرستان کوفه علی (ع) را مولای خود می‌دانستند و زمان ضربت خوردند با کوزه‌هایی شکسته پر از شیر به عیادتش آمدند، قرآن به سر گرفتن، با صوت زیبا خواندن و اشک ریختن هنر نیست بلکه عمل مقبول، استمرار بر این کار  و عاقبت بخیری مهم است.

آیت الله توکل گفت: مولایمان اولین کسی بود که در مکه پیغمبر را تصدیق کرد، وقتی هجرت رقم می‌خورد و علی از مکه به مدینه آمد، ایمان و عمل صالح را با خود به همراه دارد، اگر امشب می‌خواهیم قرآن‌ها را بر سر بگیریم باید از خدا بخواهیم که عمل صالح داشته باشیم و صاحب قرآن هدایتمان کند‌.

وی در ادامه بیان کرد: از زندگی علی (ع) باید درس بگیریم، عظمت این شب‌های قدر به‌خاطر علی (ع) است هر عمل امشب به اندازه هزار ماه عبادت است، باید به گناهان اعتراف کنیم و پیش خدایمان که ستارالعیوب است الهی العفو بگوییم، این همان مصداق خداباوری و عمل صالح است.

آیت الله توکل با تاکید بر اینکه لیالی قدر را به راحتی از دست ندهیم، خاطرنشان کرد: علمای ما می‌دانستند شب قدر شب با عظمتی است و شیطان در غل و زنجیر است با این حال می‌گفتند ما عمق شب قدر را درک نمی‌کنیم، ولی می‌توانیم علی (ع) شفیع و وصی خودمان قرار داده و شیعه مخلص علی باشیم.

نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبری، اضافه کرد: از شیعه علی (ع) عمل زشت سر نمی‌زند بلکه به‌گونه‌ای رفتار می‌کند که رضایت خدا و علی را در نظر بگیرد، ایشان در ۲۵ سال خانه‌نشینی ۲۵ نخلستان را آباد کرد، وی در راه خدا انفاق می‌کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه