logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل سازمان امور عشایری کهگیلویه و بویراحمد:

تنش آبی به عشایر کهگیلویه و بویراحمد رسید/کمبود آرد و جو نداریم

تنش آبی به عشایر کهگیلویه و بویراحمد رسید/کمبود آرد و جو نداریم
آذر فر با اشاره به اینکه هیچ گونه کمبود آرد و جو بین عشایر استان نداریم از تنش آبی و خشک شدن چشمه های آب عشایر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس آذر فر مدیر کل امور عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هیچ گونه کمبود آرد و جو در بین عشایر استان وجود ندارد ابراز داشت: ماهانه بالغ بر 750 تن آرد سفید بین عشایر استان توزیع و در حال حاضر بالغ بر 980 تن جو در فصلی که حتی نیاز به جو نیست در بین عشایر کهگیلویه و بویراحمد توزیع شده است و در صورت نیاز به جو عشایر برای دریافت حواله می توانند مراجعه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی تنش آبی امسال را معظلی  برای 12 هزار خانوار عشایری عنوان کرد و ابراز داشت؛ بالغ بر 45 درصد چشمه های آب دچار تنش آبی شده است.

,

مدیر کل امور عشایری در این رابطه افزود : 6 تانکر 14 هزار لیتری آب را آماده کرده ایم که امید واریم با مشکلی روبرو نشویم.

,

آذر فر با بیان اینکه10 درصد مردم استان را عشایر تشکیل می دهند و 90درصد عشایر استان کوچ رو هستند که تا امروز بالغ بر 85 درصد کوچ ییلاقی خود را انجام داده است.

,

وی همچنین در رابطه به وضعیت انتخابات عشایر در استان ابراز داشت: عشایر گچساران وارد مراتع یلاقی سردسیر شده که برای انتخابات شورای عشایر از حوزه انتخابیه گچساران وارد محدوده ییلاقی عشایر شده و کار اخذ رای را انجام می دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه