اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

افزایش بی سابقه قیمت گوجه فرنگی در گنبد/ گوجه کیلویی ۸۰۰۰ تومان

افزایش بی سابقه قیمت گوجه فرنگی در گنبد/ گوجه کیلویی ۸۰۰۰ تومان
افزایش قیمت گوجه هر ساله در این مقطع از سال سیری صعودی به خود می گیرد ، اما بنا بر اظهارات اکثر فروشندگان گنبدی امسال این افزایش قیمت بی سابقه بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قابوس نامه ، این افزایش قیمت می تواند دلایل گوناگونی داشته باشد که این فروشندگان در گفتگو با قابوس نامه به دلایل عمده آن اشاره کرده اند.
یکی از فروشندگان دلیل اصلی این افزایش قیمت را بروز غیر منتظره سرمای شدید در ابتدای پائیز امسال و از بین رفتن بخشی از محصول گوجه که هنوز بر روی بوته ها بودند دانست و افزود: قیمت گوجه نسبت به روزهای تابستان ، ۵ برابر شده است .
وی همچنین گفت: به دلیل ورود گوجه از شهرهای جنوبی این مشکل در سال گذشته  نبود، اما امسال به علت کاهش عرضه گوجه، قیمت ها بطور چشمگیری افزایش داشته است. که البته سال ۹۱ نیز با چنین مشکلی مواجه بودیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه ،,
,
,

IMAG1110IMAG1109
این فروشنده ادامه می دهد : در حال حاضر گوجه گلخانه ای کیلویی ۸۰۰۰ تومان در گنبد به فروش می رسد و ارزانترین نوع گوجه نیز گوچه ای است که در انبار نگه داشته شده است و با قیمت  ۳ تا ۴هزار تومان عرضه می شود.

, IMAG1110, IMAG1110, IMAG1109, IMAG1109,
,

IMAG1116
فروشنده ای دیگر گفت: دلیل این افزایش چشمگیر قیمت این است که هرساله در این مقطع از سال گوجه بهبهان در بازار  عرضه می شد اما چون سال گذشته به علت کشت بالای گوجه فرنگی و پائین بودن قیمت ها کشاورزان دچار ضرر و زیان زیادی شدند ٰ امسال با کاهش سطح کشت و بتبع آن کاهش عرضه و افزایش قیمت مواجه هستیم.

, IMAG1116, IMAG1116,
,

IMAG1123
در میدان میوه و تره بار گنبد نیز گوجه گلخانه ای این روزها با قیمت ۵تا ۶۰۰۰ تومان به فروش می رسدو گوجه انباری نیز ۲۷۰۰ تا ۳۲۰۰  تومان عرضه می شود.
با توجه یه اینکه تا چندی پیش گوجه هایی  از شیراز به شهرستان وارد شد ه بود بالاترین نرخ گوجه در بازار گنبد ۲ تا ۲۵۰۰ تومان بود. در این خصوص یکی از فروشندگان گوجه فرنگی در میدان میوه و تره بار به خبرنگار ما گفت: این وضعیت معمولا در این زمان از سال طبیعی است و با آمدن گوجه فرنگی از شهرهایی چون اهواز و بندر عباس از اوایل دیماه قیمت ها کاهش خواهد داشت.
وی نیز کاهش کشت گوجه فرنگی را دلیل اصلی افزایش قیمت دانست و افزود: در حال حاضر گوجه ای که در بازار گنبد به قیمت ۸ هزار تومان به فروش می رسد با قیمت ۳۲۰۰ تومان از کشاورزان بوشهری خریداری می شود که با اضافه شدن برخی هزینه ایی که تاجران و فروشندگان متحمل می شود با قیمت ۸۰۰۰تومان به مشتری عرضه می شود.
برخی از شهروندان گنبدی نیز معتقدند شاید در این برهه زمانی کوتاه امکان حذف موقت این محصول از سبد غذایی خانواده ها  بتواند در کاهش قیمت موثر باشد چون افزایش تقاضا با توجه به کاهش عرضه ٰ خود می تواند دلیلی بر افزایش بی رویه قیمت ها باشد.
IMAG1115 IMAG1113 IMAG1120
انتهای پیام/پ

, IMAG1123, IMAG1123,
,
,
,
,
, IMAG1115, IMAG1115, IMAG1113, IMAG1113, IMAG1120, IMAG1120,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه