logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون وزیر بهداشت خبر داد:

واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای ۷۵ سال آغاز شد

واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای ۷۵ سال آغاز شد
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای ۷۵ سال از امروز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رئیسی امروز شنبه اعلام کرد: واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال یعنی متولدان سال ۱۳۲۵ به قبل از امروز آغاز می شود. مشخصات این افراد در شبکه بهداشت وجود دارد و به تدریج با این افراد تماس گرفته یا برای آنان پیامک فرستاده می شود و فعلا نیازی به مراجعه حضوری و ثبت نام نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: واکسیناسیون این گروه سنی حداقل تا دو هفته آینده ادامه دارد. اگر تا روز چهارشنبه این هفته، این گروه از سالمندان ( افراد بالای ۷۵ سال) پیامک واکسیناسیون را دریافت نکردند یا با آنان تماس گرفته نشد می توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی salamat.gov.ir با اعلام مشخصات، کد ملی و شماره تماس ثبت نام کنند تا با آنان تماس گرفته شود.
,
 
,
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای ۸۰ سال همچنان ادامه دارد. این گروه از سالمندان اگر تاکنون واکسن نزده اند، همچنان می توانند با ثبت نام در سامانه اعلام شده برای دریافت واکسن اقدام کنند و با وجود شروع واکسیناسیون گروه های سنی پایین تر سهمیه هیچ فردی از بین نمی رود.
,
 
,
به گزارش ایرنا، واکسیناسیون سالمندان از هفتم اردیبهشت امسال با گروه سنی ۸۰ سال به بالا شروع شد.
,
 
,
بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار واکسن کرونا وارد کشور شده است. یک میلیون و ۷۱۳ هزار و ۶۴۸ نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند. ۳۴۲ هزار و ۹۵۰ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به دو میلیون و ۵۶ هزار و ۵۹۸ دُز رسیده است.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
 منبع: ایرنا
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه