logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

استاندار چهارمحال و بختیاری خبرداد؛

کاهش ۴۰ درصدی بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری/ اختصاص ۱۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات تنش آبی به استان

کاهش ۴۰ درصدی بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری/ اختصاص ۱۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات تنش آبی به استان
اقبال عباسی گفت: این استان با کاهش ۴۰ درصدی بارش مواجه است که این مشکل در بخش‌های کشاورزی، دامپروری، باغداری و... اثرگذار خواهد بود، مهم‌ترین معضلی که با آن مواجه هستیم تنش آبی است که به علت همین خشکسالی به وجود آمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ اقبال عباس استاندار چهارمحال و بختیاری در حاشیه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال حدود 40 درصد کاهش بارش در سطح استان داریم.

وی افزود: این 40 درصد بارش در بخش‌های کشاورزی، دامپروری، باغداری و... اثرگذار خواهد بود، در حال حاضر مهم‌ترین معضلی که با آن مواجه هستیم تنش آبی است که این خشکسالی ایجاد کرده است.

 استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: عدد و رقم‌هایی که ستاد مدیریت بحران کشور تصویب و در اختیار کل کشور قرار گرفته ارقام بسیار خوب و قابل توجهی است، 1000 میلیارد تومان جهت تملک دارایی‌های زیرساخت‌های تامین آب، 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای خسارت دیده‌گان و 3 هزار و 220 میلیارد تومان نیز برای تنش آبی اختصاص داده شد.

عباسی عنوان کرد: در حال حاضر سهم استان چهارمحال و بختیاری تنها در بخش تنش آبی مشخص شده است، این سهم 18 میلیارد تومان است که این اعتبار جدای از اعتبارات وزارت نیرو بوده که قرار است از محل اعتبارات امنیتی تنش آبی تامین شود.

وی خاطرنشان کرد: پروژه‌های زیرساختی برای تامین و ذخیره آب در دست اجرا است.

استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: حدود 100 روستا در این استان مشکل تامین آب شرب دارند که باید با تانکر آبرسانی شوند، در بیشتر از 10 شهر استان نیز شاهدیم که مشکلات کم کم شروع شده است.

عباسی یادآور شد: برای آبرسانی سیار به روستا‌ها، شهرها و بخشی از عشایر نیازمند اعتباراتی هستیم، اعتبارات تنش آبی در نظر گرفته شده برای این استان کم بود که رئیس سازمان مدیریت بحران کشور قول دادند بیشتر شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه