اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از حسن اعتماد رییس فدراسیون تشکر می‌ کنم

صالحیان: تا سه هفته آینده به بررسی امور جاری و برنامه‌های پیش رو بسکتبال خواهم پرداخت/ مسئولیت سنگینی بر دوش من است

صالحیان: تا سه هفته آینده به بررسی امور جاری و برنامه‌های پیش رو بسکتبال خواهم پرداخت/ مسئولیت سنگینی بر دوش من است
سرپرست دبیری فدراسیون بسکتبال گفت: با توجه به اینکه در آستانه رویدادهای بسیار مهمی از جمله المپیک توکیو هستیم، باید با تمرکز بیشتری برای موفقیت هرچه بیشتر تیم‌های ملی کشورمان تلاش کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون بسکتبال، محمدرضا صالحیان سرپرست دبیری فدراسیون اظهار داشت: در ابتدا از حسن اعتماد طباطبایی برای این انتصاب کمال تشکر و قدردانی را دارم. همچنین از زحمات دبیر سابق فدراسیون تشکر می‌کنم. وظیفه و مسئولیت سنگینی در این سمت بر دوش من خواهد بود. بسکتبال رشته بسیار مهمی در همه جای دنیا محسوب می‌شود و در کشور ما هم موفقیت‌های زیادی در این رشته به دست آمده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

صالحیان ادامه داد: با توجه به اینکه در آستانه رویدادهای بسیار مهمی از جمله مسابقات بسکتبال سه نفره انتخابی المپیک توکیو بانوان، پنجره سوم کاپ آسیایی و از همه مهم‌تر المپیک توکیو هستیم، باید با تمرکز بیشتری و دور از هرگونه حاشیه برای موفقیت هرچه بیشتر تیم‌های ملی کشورمان تلاش کنیم. خوشبختانه نظم خوبی در بخش‌های مختلف فدراسیون وجود دارد و نیروهای ارزشمندی مشغول به کار هستند، انشالله بتوانیم این نظم را تقویت و در همین مسیر حرکت کنیم.

,

سرپرست دبیری فدراسیون اذعان داشت: از روز گذشته رسانه‌های مختلفی با من تماس گرفتند، از لطف یکایک آن‌ها نیز بسیار سپاسگذارم اما باتوجه به این که من تازه امروز در اتاق خود مستقر شدم، تا سه هفته آینده به بررسی امور جاری و برنامه‌های پیشرو خواهم پرداخت. انشاالله طی یک ماه آینده، در فرصتی مناسب پاسخگوی تمام رسانه‌هایی که در این دو روز با من تماس گرفتند، خواهم بود.

,

محمدرضا صالحیان از داوران سابق بین‌المللی و چهره‌های خوشنام بسکتبال در داخل و خارج کشور است که از سال ۲۰۱۱ در لیست داوران بین‌المللی فیبا قرار گرفت. وی به زودی وارد لیست ناظران بین‌المللی فیبا خواهد شد. صالحیان همچنین به عنوان داور الیت فدراسیون جهانی بسکتبال، ترجمه چندین کتاب قوانین رسمی بسکتبال را در کارنامه خود دارد.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه