logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهشهر خبر داد

اجرای طرح محله انقلاب در مناطق کم‌برخوردار بهشهر

اجرای طرح محله انقلاب در مناطق کم‌برخوردار بهشهر
حسن پورقربان از اجرای چهارمین مرحله طرح محله انقلاب در منطقه کم برخوردار شهرک امام خمینی(ره) شهرستان بهشهر با مشارکت بیش از ۳۰ اداره و دستگاه اجرایی ،بهداشتی خدمات رسان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن پورقربان در گفت و گو با بلاغ ضمن تشریح گسترده ابعاد و محورهای طرح محله انقلاب و میزان اثرگذاری آن در بین آحاد مردم بیان کرد: در راستای تحقق و پیاده سازی طرح جبهه خرمشهرها چهارمین مرحله طرح محله انقلاب برای محرومیت زدایی و کمک به اقشار کم برخوردار و محروم شهرستان بهشهر  پس از محلات یکه توت،کشیر خیل،قنبرآباد در منطقه شهرک امام خمینی (ره) در هفته مقاومت در حال برگزاری است.

وی مهمترین اهداف اجرای این طرح را تلاش و اهتمام برای پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب ، انسجام‌بخشی و حفظ وحدت و وفاق ملی بین مردم و مسئولان، کمک به اجرای تمدن نوین اسلامی و تقویت زنجیره کار تشکیلاتی محور حسب منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اعلام کرد.

فرمانده سپاه بهشهر ضمن تاکید بر رضایت خاطر حداکثری نگاه مردمی در محلات برگزار شده این طرح در مراحل گذشته خاطرنشان کرد: دو قرارگاه درون سازمانی و برون سازمانی و برگزاری جلسات متعدد در خصوص شناسایی مشکلات و موانع پیش رو مناطق محروم برای اجرای این طرح تشکیل شد.

این مسئول افزود: مشکلات و موانع موجود مردم مناطق محروم، کم‌برخوردار و آسیب‌پذیر بدون واسطه با حضور امام جمعه، اعضای شورای تامین ،مسولان دستگاههای اجرایی و خدمات رسان بهشهر بصورت دیدارهای چهره به چهره در همان نقاط آسیب دیده بررسی و رسیدگی می شود.

پورقربان از ارائه خدمات گسترده و فراوان مانند برگزاری گشت رضویون محله محور،ویزیت رایگان پزشکی،دندانپزشکی، دامپزشکی توسط شبکه بهداشت و بسیج جامعه پزشکی،مشاوره حقوقی و قضایی مختلف با حضور رئیس دادگستری ، دادستان و کانون بسیج حقوقدانان،بازدید و سرکشی مختلف از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد،بازدید از خانواده های شهدا و جانبازان توسط اداره بنیاد شهید،پیگیری آخرین وضعیت احداث مسجد و مدرسه توسط ادارات آموزش و پرورش، راه وشهرسازی،اوقاف،تبلیغات و شهرداری،تعیین و تکلیف اسناد مالکیت مورد مناقشه بین ادارات مربوطه و مالکین توسط اداره ثبت و اسناد،شهرداری،بنیاد مسکن،برگزاری مشاوره انتظامی توسط کارشناسان انتظامی، طرح همگام با کشاورز ،رسیدگی به مشکلات کشاورزان توسط اداره جهاد کشاورزی، برگزاری بازاچه اقتصاد مقاومتی توسط بسیج جامعه زنان و شهرداری،برگزاری نمایشگاه کتاب سیار توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی،برگزاری کلاس مهارت آموزی ویژه بانوان توسط سازمان فنی و حرفه ای،برگزاری جلسات مشاوره و روانشناسی توسط اساتید دانشگاه ها،مرتفع سازی موانع موجود در احداث نانوایی توسط اداره صمت،برگزاری مسابقات مختلف ورزشی توسط اداره تربیت بدنی،توزیع سبد مهربانی و کمک مومنانه توسط بسیج اصناف ،مجمع خیرین ،محرومیت زدایی و بسیج سازندگی و... در حاشیه اجرا طرح محله انقلاب به مردم کم برخوردار شهرک امام خمینی (ع) بهشهر خبر داد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه