logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دمای هوا در جنوب شرق به بالای ۴۷ درجه رسید؛

زنگ خطر بحران زیست محیطی در جنوب غربی سیستان و بلوچستان/میزان بارش ها در "دلگان" ۲۲۰ میلی متر کاهش یافت

زنگ خطر بحران زیست محیطی در جنوب غربی سیستان و بلوچستان/میزان بارش ها در "دلگان" ۲۲۰ میلی متر کاهش یافت
فرماندار دلگان گفت: با کاهش ۲۲۰ میلی متری بارندگی در دلگان و گرمای شدید می توان گفت که زنگ خطر بحران زیست محیطی در این شهرستان به صدا درآمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون ؛ طبق اعلام هواشناسی روند افزایش دمای هوا در اکثر شهرهای سیستان و بلوچستان آغاز شده است به طوری که در شبانه روز گذشته هوای ۱۴ شهر این استان به بیش از ۴۰ درجه رسید و دلگان ۴۷ درجه سلسیوس گرمترین شهر استان شد.

ماجرایی که به دلیل کاهش بارش ها و حجم سفره های زیرزمینی، طبق گفته مسئولان امر می تواند وضعیت بحرانی و حتی فاجعه زیست محیطی را رقم بزند.

مجتبی شجاعی، فرماندار دلگان در گفت و گو با خبرنگار ما در این باره بیان کرد: به طور میانگین سالیانه ۱۴۹ روز دمای هوا در دلگان به ۴۰ درجه و بیشتر از آن می رسد که در این میان ۸۳ روز دمای هوا بالای ۴۵ درجه سانتیگراد است.
 
وی ادامه داد: امسال علاوه بر گرمای هوا، دلگان با کم بارشی شدید هم درگیر است، به طوری که میزان بارش های امسال حدود ۲۲۰ میلی متر نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
 
شجاعی اظهار کرد: در واقع امسال فقط ۱۲ میلی متر باران در دلگان باریده و این موضوع سبب شده است تا منابع آب این شهرستان حاصلخیز از نظر کشاورزی با چالش جدی مواجه شود.
 
به گفته وی، خشکسالی شدید و دمای بالا باعث کاهش آب سفرهای زیر زمینی می شود که این پدیده در دراز مدت پدیده های اجتماعی را ایجاد خواهد کرد، توسعه پایدار دلگان و آمایش سرزمین باید بر اساس ظرفیت اقلیمی منطقه باشد.
 
وی اذعان کرد: دلگان با دمای بالای ۴۰ و ۴۵ درجه سانتی گراد در بیشترین روزهای گرم سال، رکوردار استان است، با میانگین تقریبا ۱۵۰روز بالای ۴۰ درجه و۸۰ روز بالای ۴۵درجه و بیش از ۲۵ روز نزدیک به ۶۰ درجه  و ۱۰۰ درصد مساحت دلگان تحت تاثیر درجات مختلف خشک سالی قرار دارد.
 
فرماندار دلگان با بیان این که دمای امروز دلگان  هم مانند روز گذشته به ۴۷ درجه سانتی گراد رسید، افزود: هوای نزدیک به ۵۰ درجه و گرمای بی سابقه دلگان حتی گرم‌تر از سال گرم پارسال این شهرستان بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه