logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طی امشب و فردا شب؛

«مجری» کارنامه دولت‌های هفتم و هشتم را بررسی می‌کند

«مجری» کارنامه دولت‌های هفتم و هشتم را بررسی می‌کند
برنامه «مجری» امشب و فردا شب ساعت ۲۱:۱۰ با حضور کارشناسان و چهره های سیاسی مطرح کشور به بررسی انتخابات های دوره هفتم و هشتم ریاست جمهوری می پردازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ویژه برنامه انتخاباتی شبکه پنج سیما که پیش از این روزهای یکشنبه و سه شنبه به روی آنتن می رفت، امروز (پنجشنبه) و فردا (جمعه) ۱۳ و ۱۴ خرداد همزمان با سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، انتخابات دوره های هفتم و هشتم ریاست جمهوری را مورد بررسی قرار خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
امشب آقایان علی محمد بشارتی مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیدمصطفی هاشمی طبا معاون رئیس جمهور در دولتهای پیشین، داوود دانش جعفری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و احمد حکیمی پور استاد دانشگاه و نماینده سابق مجلس، مهمانان "مجری" هستند تا کارنامه دولت هفتم و نخستین دوره ریاست جمهوری حجت الاسلام سیدمحمد خاتمی را بررسی کنند.
,
نکته جالب توجه درباره مجموعه برنامه "مجری"، انتخاب حمیدرضا آصفی سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه و سفیر سابق ایران در امارات متحده عربی، آلمان و فرانسه به عنوان میزبان برنامه است که موجب شده تا سبک و سیاق این برنامه انتخاباتی متفاوت شود.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه