logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست پلیس راه مازندران خبر داد

ادامه محدودیت تردد خودرو‌ها به مازندران تا ۱۷ خردادماه/۶۰۰ خودرو با پلاک غیربومی جریمه شدند

ادامه محدودیت تردد خودرو‌ها به مازندران تا ۱۷ خردادماه/۶۰۰ خودرو با پلاک غیربومی جریمه شدند
هادی عبادی گفت: محدودیت تردد خودرو‌ها به مازندران در ۶ محور اصلی ورودی به مازندران تا ظهر روز دوشنبه ۱۷ خرداد ماه ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی عبادی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، به رانندگانی که قصد ورود به استان مازندران را دارند هشدار داد تمامی ورودی های استان به روی خودروهای با پلاک غیر بومی بسته و علاوه بر حضور ماموران پلیس راه همه دوربین‌های هوشمند جاده‌ای نیز فعال است.

وی افزود: دوربین‌ها و ماموران پلیس مستقر در جاده‌ها با صاحبان خودروهای با پلاک‌های غیر بومی که هیچ گونه مجوز ترددی از فرمانداری‌ها یا پلیس راهور ندارند اعمال قانون می کنند.

سرپرست پلیس راه مازندران با بیان اینکه تردد‌ها امروز پنج شنبه ۱۳ خرداد در مقایسه با روز‌های گذشته کاهش چشمگیری داشته است، گفت: صاحبان ۵۰۴ دستگاه خودرو با پلاک غیر بومی که قصد سفر به مازندران را داشته به صورت دستی اعمال قانون و ۱۱۲ خودرو نیز به مبدا باز گردانده شدند.

عبادی ادامه داد: محدودیت تردد خودرو‌ها به مازندران در ۶ محور اصلی ورودی به مازندران و ۵۷ نقطه تا ظهر روز دوشنبه ۱۷ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

وی در خصوص تردد خودروهای با پلاک بومی در بین شهرهای استان گفت: رانندگان خودروهای ساکن در شهرهای نارنجی نمی توانند وارد شهرهای نارنجی شوند.

سرپرست پلیس راه مازندران افزود: تردد خودروهای با پلاک بومی در شهرهای زرد استان منعی ندارد.

عبادی گفت: ممنوعیت تردد شبانه در شهر‌های نارنجی استان از ساعت ۲۲تا۳ صبح همچنان برقرار است و با متخلفان برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه