logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سفیر جدید ایران استوار نامه خود را تقدیم بشار اسد کرد

سفیر جدید ایران استوار نامه خود را تقدیم بشار اسد کرد
مهدی سبحانی، سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در سوریه در دیدار با بشار اسد، استوارنامه خود را به وی تقدیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «مهدی سبحانی» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در سوریه امروز (یکشنبه) در کاخ «الشعب» به دیدار «بشار اسد» رفت و استوارنامه خود را به وی تقدیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) در این دیدار، بشار اسد ضمن گفت‌و‌گو با وی، برای او و موفقیت در مأموریتش ابراز امیدواری کرد. در این دیدار «فیصل مقداد» وزیر خارجه و «منصور عزام» وزیر امور ریاست‌جمهوری حضور داشتند. همزمان با «مهدی سبحانی»، «سمیر الرفاعی» سفیر جدید فلسطین در سوریه نیز استوارنامه خود را به رئیس‌جمهور این کشور داد.
,
 
,
مهدی سبحانی مدیرکل پیشین دفتر برنامه ریزی و رصد راهبردی وزارت امور خارجه در تاریخ 19 اردیبهشت به جای ترک آبادی به عنوان سفیر جدید ایران در دمشق منصوب شد. او پیش از این در سمت های مدیرکل دفتر برنامه ریزی و رصد راهبردی وزارت امور خارجه، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی پاکستان، معاون مدیرکل غرب آسیای وزارت امور خارجه و معاون سفیر در کشورهای ترکمنستان و اوکراین خدمت کرده است.
,
 
,
سبحانی دارنده مدرک دکتری روابط بین الملل از دانشگاه تهران و از جانبازان جنگ تحمیلی است.
,
 
,
او جایگزین جواد ترک آبادی شده است. ترک آبادی از اردیبهشت ۱۳۹۶ تا‌ فروردین ۱۴۰۰ عهده دار سفارت ایران در سوریه بود. پیش از او‌ نیز محمدرضا رئوف شیبانی سکان سفارت ایران در دمشق را برعهده داشت.
,
 
,
انتهای پیام/م
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه