logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

با فروش ۱۱ میلیون دلاری شکل گرفت؛

استقبال از «بادیگارد همسر هیتمن» در سینماهای آمریکا

استقبال از «بادیگارد همسر هیتمن» در سینماهای آمریکا
با اکران فیلم «بادیگارد همسر هیتمن» در سینماهای آمریکا، این فیلم موفق شد تا در اولین آخر هفته اکرانش ۱۱.۶ میلیون دلار بفروشد و در جایگاه اول فروش بایستد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، «بادیگار همسر هیتمن» به کارگردانی پاتریک هیوز از لاینزگیت که ادامه‌ای بر فیلم اکشن کمدی «بادیگار هیتمن» در سال ۲۰۱۷ است از چهارشنبه در سینماهای آمریکا اکرانش را شروع کرد و تا پایان یکشنبه ۱۷ میلیون دلار فروخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این فیلم که با بودجه ۷۰ میلیون دلاری ساخته شده و در ۳۳۳۱ سالن سینما به نمایش درآمده نیاز به فروشی خیلی بیشتر دارد تا بتواند هزینه‌هایش را جبران کند. با توجه به اینکه قسمت نهم «سریع و خشمگین» از آخر هفته آینده اکران می‌شود، رسیدن به فروشی قابل توجه برای «بادیگار همسر هیتمن» سخت به نظر می‌رسد.

,

در این فیلم بار دیگر رایان رینولدز و ساموئل ال جکسون بازی کرده‌اند و این بار سلما هایک هم به گروه بازیگران افروده شده است. آنتونیو باندراس و مورگان فریمن هم از دیگر بازیگران فیلم هستند. این فیلم از فیلم‌های نادری است که در دوران کرونا راهی سینماها شده است.

,

برمبنای آمار در اولین آخر هفته فیلم ۵۵ درصد بلیت‌ها را مردان خریدند و از این میان ۶۶ درصد آنها بالای ۲۵ ساله بودند.

,

«بادیگارد همسر هیتمن» برای رسیدن به جایگاه اول گیشه کار سختی پیش رو نداشت و فیلم رقیبش «یک مکان ساکت ۲» با فروش ۹.۴ میلیون دلار از نمایش در ۳۴۰۱ سالن سینما، با کاهش ۲۲ درصدی نسبت به هفته پیش در جایگاه دوم فروش قرار گرفت. این فیلم در مجموع ۱۲۵ میلیون دلار فروخته است و در بازار بین‌المللی نیز با فروش ۱۵.۷ میلیون دلار دیگر مجموع فروشش را به ۹۶.۷ میلیون دلار رساند تا در مجموع ۲۲۱.۹ میلیون دلار بلیت فروخته باشد.

,

«پیتر ربیت ۲» هم با فروش ۶.۱ میلیون دلاری از نمایش در ۳۳۴۶ سالن سینما در جایگاه سوم ایستاد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه