اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تصمیم‌گیری درباره اکران ۲ فیلم پرمخاطب

تصمیم‌گیری درباره اکران ۲ فیلم پرمخاطب
تصمیم‌گیری جهت مصوب کردن حمایت از بسته پیشنهادی شورای صنفی نمایش به جلسه آینده کارگروه بررسی آسیب‌های کرونا در سینما موکول شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در آخرین جلسه کارگروه کرونا در سینما پیشنهاد شورای صنفی نمایش مبنی بر حمایت سازمان سینمایی از اکران ۲ فیلم با قابلیت کشاندن مردم به سالن‌های سینما توسط مرتضی شایسته دبیر این شورا مطرح شد و پس از بحث و تبادل نظر، مقرر شد این پیشنهاد در شورای صنفی نمایش کامل‌تر شود و در جلسه فوق‌العاده کارگروه در هفته آینده تصمیم‌گیری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کارگروه کرونا در سینما,

در این جلسه حسین انتظامی از سیدحسین سیدزاده مدیرعامل صندوق اعتباری هنر بابت پیگیری اختصاص وام ۴ درصدی جهت تسویه بدهی سینماها به دفاتر پخش قدردانی و درخواست کرد موانع اداری تنها سینمای باقیمانده در این لیست نیز با وجود اتمام مهلت مقرر انجام شود.

,

همچنین گزارشی توسط معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی درباره پرداخت حمایت‌های کارگروه بررسی آسیب‌های کرونا در سینما طی ماه‌های فروردین و اردیبهشت ارائه شد و حیدری خلیلی از پرداخت ۲۱ میلیارد ریال اردیبهشت ماه تا پایان هفته و ۳۵ میلیارد ریال فروردین ماه تا پایان تیرماه طبق لیست منتشر شده خبر داد.

,

در ادامه رییس سازمان سینمایی بر انتشار جزییات حمایت‌های ستاد کرونا در سال گذشته مانند ۲ ماهه ابتدای امثال طی روزهای آینده تاکید کرد.

,

سعید رجبی فروتن، محمد رحمتی، منوچهر شاهسواری، محمد قاصد اشرفی، محمدرضا فرجی و مسعود نجفی از دیگر حاضران در این جلسه بودند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه