logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر خارجه کره شمالی:

حتی حاضر به بررسی موضوع مذاکره با آمریکا هم نیستیم

حتی حاضر به بررسی موضوع مذاکره با آمریکا هم نیستیم
وزیر خارجه کره شمالی طی سخنانی گفت که کشورش حتی حاضر به بررسی ادامه مذاکرات هسته‌ای با آمریکا هم نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آسوشیتدپرس، وزیر خارجه کره شمالی طی سخنانی گفت که کشورش حتی حاضر به بررسی ادامه مذاکرات هسته‌ای با آمریکا هم نیست.

بر اساس این گزارش، «ری سان گوون» با ستایش اظهارات روز گذشته «کیم یو یونگ» خواهر رهبر کره شمالی در خصوص عدم آمادگی پیونگ‌یانگ برای مذاکره با آمریکا، گفت: ما حتی امکان هرگونه تماس با ایالات متحده را بررسی نمی‌کنیم، چه رسد به داشتن آن، که (چنین مذاکراتی) ما را به جایی نخواهد رساند، فقط وقت گرانبهایی را تلف می‌کنیم.

لازم به ذکر است، «کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره‌شمالی دیروز سه‌شنبه ۲۲ ژوئن (اول تیر) چشم‌انداز از سرگیری زودهنگام دیپلماسی با ایالات متحده را رد کرد و گفت که انتظارات آمریکا از مذاکرات، «آن‌ها را به ناامیدی بیشتری فرو خواهد برد».

کیم این بیانیه را پس از آن منتشر کرد که «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، اظهارات کیم جونگ اون رهبر کره شمالی مبنی بر اینکه این کشور هم باید برای گفتگو و هم برای رویارویی آماده باشد، به‌عنوان «سیگنال های قابل توجه» توصیف کرده بود.

طبق گزارش آژانس مرکزی خبری کره شمالی، کیم یو جونگ تاکید کرده بود: به نظر می‌رسد ایالات متحده آمریکا ممکن است شرایط را به گونه‌ای تفسیر کند که برایش دلگرم‌کننده باشد. داشتن انتظارات بیهوده آمریکایی‌ها را ناامیدتر خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه