اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با حضور معاون سازمان استاندارد کشور؛

مدیرکل جدید استاندارد مازندران معارفه شد

مدیرکل جدید استاندارد مازندران معارفه شد
قربان فیاض طی آیینی با حضور معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران به‌عنوان مدیرکل جدید استاندارد مازندران معرفی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، یکشنبه شب در مراسمی در ساری با حضور مسلم بیات، معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران، امید بن عباس، مدیرکل امور استان‌ها و دبیرخانه شورای عالی سازمان و مسئولان استانی، قربان فیاض به‌عنوان مدیرکل جدید استاندارد استان مازندران معرفی شد و از زحمات سال های گذشته علی امینی نیز تجلیل و تکریم شد.

قربان فیاض، مدیرکل جدید استاندارد استان مازندران در این مراسم تودیع و معارفه اظهارکرد: استان مازندران ظرفیت‌های تولیدی خاصی در کشور و فراتر از ظرفیت‌های کشاورزی و گردشگری را دارد و امیدواریم بتوانیم گام‌های مؤثری در راستای ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و خدماتی که باعث رونق تولید و تحقق شعار سال مبنی بر سال تولید و پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها، می‌شود، داشته باشیم.

وی در خصوص دیگر برنامه های مدیریتی خود در استاندارد استان را تشکیل شورای استاندارد و تعامل و بهره‌مندی از توانایی‌های علمی و عملی مراکز آموزشی و تحقیقاتی، سمن‌های مرتبط با صنعت و خدمات، مراکز بازرگانی و اصناف و تلاش برای ارتقای جایگاه استاندارد و شناسایی آن در بین دستگاه های اجرایی و مردم بر شمرده اند.

بیات، معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران نیز بیان داشت: استان مازندران در عرصه تولید محصولات بومی و خانگی پیشتاز است که خطاب به مدیرکل جدید، ماموریت استانداردسازی و تخصیص کد شناسایی محصولات خانگی را توصیه نموده اند.

در پایان این آئین از خدمات علی امینی مدیرکل سابق استاندارد استان مازندران تجلیل و قربان فیاض به‌عنوان مدیرکل جدید این اداره کل معرفی شد.

فیاض اصالتا مازندرانی و اهل شهرستان بهشهر است و پیش از این مدیر کل دفتر سرمایه‌گذاری سازمان خصوصی سازی کشور، معاون مدیرکل دفتر کیفیت کالا و خدمات سازمان ملی استاندارد ایران بخشی از کارنامه مدیریتی وی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه