logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون فرماندار سرخس:

تحقق ۲۳ مصوبه سفر سال گذشته استاندار خراسان رضوی به سرخس/ خط انتقال آب سد دوستی به سرخس آماده بهره‌برداری رسمی است

تحقق ۲۳ مصوبه سفر سال گذشته استاندار خراسان رضوی به سرخس/ خط انتقال آب سد دوستی به سرخس آماده بهره‌برداری رسمی است
بخشی گفت: از ۳۰ مصوبه سفر استاندار خراسان رضوی به سرخس تاکنون ۲۳ پروژه محقق شده و ۵ پروژه دیگر طبق زمانبندی اجرایی در جریان است و برای دو پروژه باقی مانده که بهسازی ۱۴ کیلومتر از جاده و حذف و اصلاح نقاط حادثه خیز گردنه مزداوند است هم کار خاصی انجام نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن بخشی، معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار سرخس در گفت‌وگو با صبح توس، با اشاره به آخرین پیگیری‌ها درباره تحقق مصوبات سفر دی ماه پارسال استاندار خراسان رضوی به سرخس اظهار کرد: سفر استاندار خراسان رضوی به شهرستان سرخس ۳۰ مصوبه داشت که برخی مصوبات در همان سال ۹۹، برخی تا اردیبهشت و شهریور ۱۴۰۰ و تعدادی هم بایستی تا پایان امسال محقق شود.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مصوبات این سفر بحث تامین آب شرب ۱۷ روستا از مجتمع گلزار بود که مجوز حفر چاه و نقشه‌برداری آن گرفته شده و عملیات اجرایی آن در حال انجام است؛ هرچند این پروژه پیشرفت مطلوبی ندارد، اما تلاش مسئولان استانی و شهرستانی این است که تا پایان شهریور این پروژه به بهره‌برداری برسد.

معاون فرماندار سرخس همچنین به پروژه تامین آب شرب دام برای ۲۲ روستای شهرستان اشاره و تصریح کرد: علمک برداشت آب شرب برای دام در دهانه شوریجه نصب شده و امور منابع آب شهرستان و آب منطقه‌ای استان هم قول مساعد دادند که اگر در نقطه‌ای دیگر هم موردنیاز باشد، حاضر به همکاری هستند.

بخشی به مصوبه دیگر این سفر که تحقق گازرسانی به سه روستای زالوغال، شورلق و چکودر بود اشاره و عنوان کرد: در روستای زالوغال انشعاب خرید در حال انجام است و برای روستاهای چکودر و شورلق هم خوشبختانه مرحله تست گاز به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: روند گازرسانی به ۲۶ روستای دیگر سرخس هم به دلایلی ازجمله اختلاف کارفرما و پیمانکار بر سر افزایش قیمت‌ها کُند شده که به همین منظور جلسه‌ای را با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی تدارک دیدیم که دستگاه‌ها در این رابطه پاسخگو باشند.

معاون فرماندار سرخس ادامه داد: یکی از پروژه‌هایی که محقق نشده، پروژه بازنگری طرح‌های هادی روستایی است که البته شهرستان سهم خودش را انجام داده و به علت کم کاری بنیاد مسکن استان مردم ما ضرر می‌کنند و در دریافت خدمات با مشکلاتی مواجه هستند.

بخشی به پروژه مهم خط انتقال آب سد دوستی به سرخس اشاره کرد و افزود: تغییر و تحول این خط انتقال از محدوده روستای سنگر به سرخس انجام شده و شبکه زیر بار رفته است و به‌زودی به بهره‌برداری رسمی می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: از ۳۰ مصوبه سفر استاندار خراسان رضوی به سرخس تاکنون ۲۳ پروژه محقق شده و ۵ پروژه دیگر طبق زمانبندی اجرایی در جریان است و برای دو پروژه باقی مانده که بهسازی ۱۴ کیلومتر از جاده و حذف و اصلاح نقاط حادثه خیز گردنه مزداوند است هم کار خاصی انجام نشده است.

معاون فرماندار سرخس در پایان بیان کرد: ۵۰ درصد پروژه گردنه مزداوند که ترانشه‌برداری، تسطیح و رگلاژ بوده انجام شده و برای ۵۰ درصد دیگر کار هم به دلیل افزایش افسارگسیخته هزینه‌ها در سه مرحله مناقصه برگزار شده که متاسفانه هیچ پیمانکاری حاضر به شرکت نشده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه