logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین:

مهربانی کردن، علاج بیماری بدحجابی است

مهربانی کردن، علاج بیماری بدحجابی است
آیت الله عابدینی گفت: راه حل مقابله با ترویج بدحجابی، عاطفه و مهربانی، جذب کردن و احترام گذاشتن و حفظ کرامت انسانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی ظهر امروز در همایش زیست عفیفانه، در سالن اجتماعات اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان قزوین ابراز کرد: خداوند در آیات قرآن به موضوع عفاف و حجاب اشاره کرده است و با تامل در این آیات می‌توان درک کرد کسی که عفیف نباشد، در صورتی که پوشش هم داشته باشد، گویا عفیف نیست و این حالت در کلامش هم بروز می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,
وی افزود: حجاب تجلی بیرونی و عملی عفاف بوده و ریشه عفاف کرامت انسانی است، ریشه این کرامت، تقواست؛ آن گونه که در قرآن بیان می‌شود《 ان اکرمکم عندالله اتقاکم؛ ریشه تقوا هم در عبادت است و خداوند بیان می‌کند ای مردم عبادت کنید تا با عبادت به تقوا برسید.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین عنوان کرد: ا ریشه عبادت عقیده است؛ لذا این عقیده باید خدا را بشناسد و بداند خداوند خالق، رحیم رحمان و رئوف بوده و انسان، انا لله انا الیه راجعون است، در این صورت انسان به طور ناخودآگاه عبد شده و عبادتش جاذبه‌دار می‌شود.

عبادت واقعی به دنبال شکل‌گیری عقیده محقق می‌شود

عابدینی اذعان کرد: نیاز روحانی و معنوی جدی‌تر از نیاز جسمانی در انسان است؛ گاها در غفلتیم و توجهی به نیازهای روحانی خود نداریم.

وی تصریح کرد: با تاملی در مناجات امام سجاد (ع) که عنوان می‌کند، خداوندا شیرینی قرائت قران، مناجات، نماز و قنوت را بر ما بچشان، می‌توان درک کرد که این مناجات‌ها برای انسان فرصت است و اگر مرزهای این فرصت‌ها را نشناسیم مشخص می‌شود هنوز اعتقاداتمان ریشه‌دار نشده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین اذعان کرد: عقیده زمانی بروز می‌شود که نتیجه‌ آن، عبد شود و عبادت به دنبال عقیده شکل می‌‌گیرد؛ خداوند در سوره حمد به عنوان عصاره قرآن کریم، در ابتدا عقیده‌سازی می‌کند و بعد به عبادت حقیقی می‌پردازد؛ این آیات بیان می‌کند، عبادت حقیقی به مرور تقوا را در وجود ادمی بیدار و اراده را توانا می‌کند.

حفظ کرامت انسانی، راه حل مقابله با ترویج بدحجابی

عابدینی گفت: انسان دارای عقل، بینش و بصیرت، صاحب کرامت می‌شود و کرامت در تمام عرصه‌های اخلاقی برجستگی پیدا می‌کند؛ تمام بزرگان همچون امام راحل و سردار شهید سلیمانی نمونه‌ای از این انسان‌هاست.

وی ادامه داد: انسان با کرامت اهل سخاوت و اهل عفاف است و ریشه عفیف نبودن شخص را باید ریشه‌یابی کرد؛ ممکن است کسی حجاب نداشته باشد اما عفیف باشد و به دلیل شرایطی بدحجابی را تحمل کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین ابراز کرد: راه حل مقابله با ترویج بدحجابی، عاطفه و مهربانی، جذب کردن و احترام گذاشتن و حفظ کرامت انسانی است؛ امام راحل بیان می‌کند فرد عفیف، بدون لباس هم عفتش را حفظ می‌کند اما فردی که عفیف نیست اگر لباس هم بپوشد گویا عریان است.

عفاف از ثمرات تقواست

عابدینی ادامه داد: عبادت اگر با فضیلت باشد ثمراتی دارد؛  ثمره عبادت، تقواست و ثمره تقوا کرامت بوده و عفاف هم از ثمرات کرامت است؛ فرد دارای کرامت انسانی، زندگی متعالی خواهد داشت.

وی بیان کرد: توجه کنیم عفاف و حجاب تنها مختص بانوان نیست و اسلام به حجاب داشتن و عفیف بودن مردان نیز اشاره دارد و عنوان می‌کند گرامی‌ترین شما نزد خداوند، چه زن و چه مرد، باتقواترین شماست.

انتهای پیام/
,
,
,
,
, عبادت واقعی به دنبال شکل‌گیری عقیده محقق می‌شود, عبادت واقعی به دنبال شکل‌گیری عقیده محقق می‌شود,
,
,
,
,
,
,
,
, حفظ کرامت انسانی، راه حل مقابله با ترویج بدحجابی, حفظ کرامت انسانی، راه حل مقابله با ترویج بدحجابی,
,
,
,
,
,
,
,
, عفاف از ثمرات تقواست, عفاف از ثمرات تقواست,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه