logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

با هدف تامین کالاهای اساسی انجام شد؛

ورود ۵۰۰ تن کالای اساسی از بندر امام خمینی (ره) به سیستان و بلوچستان/یک جفت لاستیک هدیه راهداری به رانندگان حمل کننده کالاها

ورود ۵۰۰ تن کالای اساسی از بندر امام خمینی (ره) به سیستان و بلوچستان/یک جفت لاستیک هدیه راهداری به رانندگان حمل کننده کالاها
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اهمیت تامین کالاهای اساسی در شریط حساس وویژه کنونی ۵۰۰ تن کالای اساسی توسط ۱۰۰ دستگاه کامیون از بندر امام خمینی (ره) به استان وارد شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایوب کرد در گفت وگو با عصرهامون با توجه به ورود کالاهای اساسی از بندر امام خمینی(ره) به استان، بیان کرد:  شرکت‌های حمل ونقل کالاو مالکان ناوگان حمل ونقل بار سراسر استان برای انتقال باقیمانده کالاهای اساسی و نهاده های دامی مورد نیاز استان از مبداء بندر امام خمینی (ره) سریع تر اقدام کنند.

وی از تخصیص یک جفت لاستیک تشویقی به رانندگانی که اقدام به حمل کالاهای اساسی از مبداء بندر امام خمینی (ره) کنند خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت حمل کالاهای اساسی از تاریخ ۲۰تیرماه تا ۳۱ مرداد ماه سالجاری یک جفت لاستیک با نرخ دولتی به رانندگانی که تعداد پنج فقره بارنامه مربوط به گندم, کنجاله سویا و جو مربوط به شرکت پشتیبانی امور دام و شرکت بازرگانی دولتی ایران از مبداء بندر امام خمینی (ره) به تمام نقاط کشور با مجموع مسافت طی شده ۴۰۰۰کیلومتر حمل کنند، می توانند با مراجعه به پایانه بار بندر امام خمینی (ره) نسبت به دریافت یک جفت لاستیک با نرخ دولتی اقدام کنند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با قدردانی از تلاش های شبانه روزی رانندگان سخت کوش و فعالان حوزه حمل و نقل جاده ای ادامه داد: در حال حاضر ۹هزار و ۵۲۲راننده، ۶ هزار و ۴۹۲ دستگاه ناوگان باری با ۶۹ شرکت و موسسه حمل ونقل کالا جابجایی انواع کالاهای اساسی از مبادی سراسر استان به مقاصد داخل و خارج استان بر عهده دارند و این تلاشگران همیشه در انتقال کالاهای مورد نیاز خصوصا در دوران شیوع بیماری کرونا همت گمارده اند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه