logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان:

کارفرمایان مکلف هستند کارکنان خود را بیمه کنند

کارفرمایان مکلف هستند کارکنان خود را بیمه کنند
مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: طبق ماده ۱۴۸ قانون کار گفته شده، کارفرمایان مکلف هستند کارکنان خود را بیمه کنند و اصل بیمه از این قانون است، ارتباط کارگر با سازمان تامین اجتماعی و برخورداری از حقوق اساسی و ۱۶ خدمتی که در قانون تامین اجتماعی برای هر کارگر وجود دارد به کارفرما مرتبط است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن ریاضی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز؛ با اشاره به اینکه بیمه یک حق اساسی کارگر است، اظهار کرد: طبق ماده ۱۴۸ قانون کار گفته شده، کارفرمایان مکلف هستند کارکنان خود را بیمه کنند و اصل بیمه از این قانون است، ارتباط کارگر با سازمان تامین اجتماعی و برخورداری از حقوق اساسی و ۱۶ خدمتی که در قانون تامین اجتماعی برای هر کارگر وجود دارد به کارفرما مرتبط است، ارتباط کاری کارگر با سازمان بیمه باید از سوی لیستی که هر ماهه از سوی کارفرما برای بیمه تامین اجتماعی ارسال می شود، برقرار باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز؛,

مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان افزود: اگر اسامی کارگران از طریق لیست از طرف کارفرما به سازمان تامین اجتماعی ارسال شود، این یعنی بیمه شده تامین اجتماعی است،  وقتی شخصی بیمه شد می تواند از خدمات که در قانون تامین اجتماعی عنوان شده است و شامل بازنشستگی، از کار افتادگی، بازماندگی، ایام بیماری، ایام بارداری و درمان و… استفاده کند و تنها از طریق ارسال نامش در لیست کارفرما میتواند این اتفاقا انجام پذیرد.

,

وی ابراز کرد: برای بیمه شدن کارگران هیچ موانعی بر سر راه نیست، تنها وقتی مانعی وجود دارد که کارفرما علیرغم ملزم بودن قانون ۱۴۸ اسم کارگران را اعلام نکند، بیمه کردن کارگران توسط کارفرمایان وظیفه است و از لحاظ حقوقی جزوه حقوق آمره است و حتماً باید انجام گیرد، اگر فردی خودش هم تشخیص ندهد که باید از حقوق تامین اجتماعی بهره مند شود باید به دفتر اسناد رسمی مراجعه کند و امضا دهد که علاقه‌ای به بیمه شدن ندارد و این از لحاظ حقوقی هیچ ارزشی ندارد، یعنی چون‌که کارگر و کارفرما هیچ توافقی برای بیمه نکردن ندارد از لحاظ حقوقی قابل قبول نیست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه