logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کرونا نقطه سر خط!

تعطیلی ۶ روزه و خیز پایتخت‌نشینان برای سفر به مازندران بحرانی

تعطیلی ۶ روزه و خیز پایتخت‌نشینان برای سفر به مازندران بحرانی
افزایش ناگهانی حجم تردد در مسیرهای منتهی به مازندران و سرازیر شدن موج سفرها به استان در شرایط حاد کرونایی شرایط را بسیار سخت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، اعلام تعطیلی ۶ روزه استان‌های تهران و البرز در کمتر از سه ساعت سبب افزایش ناگهانی حجم تردد در مسیرهای منتهی به مازندران و سرازیر شدن موج سفرها به این استان در شرایط حاد کرونایی شده است.

درحالی که متولیان ملی در رسانه ها از جریمه و جلوگیری از ورود مسافران به مازندران خبر می دهند اما آنچه قابل مشاهده هست ورود خیل عظیم مسافران به مازندران بخصوص به شهرستان های غربی این استان است که باعث نگرانی مردم و مسئولان شهرستانی شده است.



مسافرانی که بجای هزینه های میلیونی سفرهای خارجی، با پرداخت ۵۰۰ هزار تومان خود را به زیباترین نقطه ایران می رسانند و در شرایط بحرانی کرونا عاملی برای انتقال جدیدترین جهش ویروس می شوند.



مسافرانی که نه تنها از مواهب طبیعی و جاذبه های غرب مازندران بهره میبرند بلکه با ادعاهای فراوان در بسیاری از موضوعات مدعی نیز میشوند که بیان آن در این نوشته نمیگنجد.



اگرچه با توجه به شرایط اقتصادی ورود مسافر باعث گردش مالی می‌شود اما یکی از جدی ترین تهدیدها برای سلامت مردم خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,

بالا بودن آمار بیماران کرونایی و آلودگی به این ویروس در تمام شهرستان های استان مازندران، خستگی مفرط کادر درمان و درمانگران استان که حدود 17 ماه همچنان درگیر این ویروس ناشناخته هستند، به همراه اورده است.

,

هر گونه رفتارهای عادی پنداری تا از بین رفتن بیماری کرونا می تواند خطر ساز باشد و باید از هر رفتار خارج از فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی از سوی بومیان و مسافران پرهیز شود.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه