logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جزئیات واژگونی اتوبوس در محور هراز؛

واژگونی اتوبوس در محور هراز با ۳ کشته و ۳۹ زخمی/خستگی و خواب آلودگی علت واژگونی اعلام شد

واژگونی اتوبوس در محور هراز با ۳ کشته و ۳۹ زخمی/خستگی و خواب آلودگی علت واژگونی اعلام شد
بر اثر واژگونی اتوبوس در محور هزار ۳۹ نفر مصدوم، هشت نفر سرپایی مداوا و متاسفانه سه نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ساعت حدود چهار صبح امروز چهارشنبه 30 تیرماه 1400،خبر حادثه واژگونی اتوبوس در محور هراز به مرکز پیام اورژانس آمل اعلام شد و بلافاصله آمبولانس‌های پایگاههای اورژانس، آمل1،آمل2، آمل3، آمل4، سقرچی، بایجان، گزنک، پلور، اتوبوس آمبولانس اورژانس، وپایگاههای هلال کهرود، گزنک، رینه، پلور، به محل حادثه واقع در محور هراز، محدوده بایجان، اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

در این حادثه که در اثر انحراف و واژگونی اتوبوس اتفاق افتاد، 3 نفر آقا جان باختند و 39 نفر مصدوم شدند و مصدومین به بیمارستان 17 شهریور آمل منتقل شدند.

,

با هماهنگی واحدMCMC دانشگاه، به بیمارستانهای امام خمینی (ره) شهرستانهای فریدونکنار و نور و سایر بیمارستانهای شهرستان آمل در صورت انتقال مصدومین اعلام آماده باش داده شد.

,

جمشید نیکزاد رئیس هلال احمر آمل در گفتگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به واژگونی اتوبوس در محور هراز اظهار کرد: این اتوبوس با ۴۴ سرنشین که از تهران به سمت شمال و به مقصد گرگان در حرکت بود در منطقه پنجاب در محور هراز دچار حادثه شد.

 وی با بیان اینکه سه نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند، عنوان کرد: 39 نفر مصدوم شدند و ۸ نفر بصورت سرپایی مداوا شدند و متاسفانه سه نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند.

 رئیس هلال احمر آمل تصریح  کرد:دلیل دقیق این حادثه مشخص نیست و باید توسط  کارشناسان راهنمایی  رانندگی مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: این حادثه در ساعت حدود چهار صبح امروز  در کیلومتر 50  محور هراز اتفاق افتاد و بیماران برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.

نیکزاد خاطرنشان کرد: راننده و کمک راننده زنده این اتوبوس زنده هستند و  فوتی ها سه مرد بودند.

محبی معاون عملیات پلیس راه راهور ناجا نیز گفت: ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه به علت خستگی و خواب آلودگی، دلیل بروز این سانحه بوده است.

انتهای ییام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه