logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در جلسه هفته آتی انجام می‌شود؛

بررسی نحوه توزیع و قیمت‌گذاری سیمان و فولاد در کمیسیون صنایع مجلس

بررسی نحوه توزیع و قیمت‌گذاری سیمان و فولاد در کمیسیون صنایع مجلس
کمیسیون صنایع و معادن مجلس هفته آینده نحوه توزیع و قیمت‌گذاری سیمان و فولاد در کشور را بررسی می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  براساس دستورکار هفته آینده کمیسیون صنایع و معادن مجلس، روز دوشنبه (۴ مرداد ماه)، اعضای این کمیسیون موضوعات تولید، توزیع و نحوه قیمت‌گذاری سیمان و فولاد در کشور را با حضور دستگاه‌های اجرایی و نظارتی بررسی می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
همچنین بررسی درخواست تبصره (۱) ماده ۴۵ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس ارجاعی به کمیسیون با موضوع ناکارآمدی در سیاست‌ها و مقررات رفع تعهد ارزی و آسیب خوردن به واحدهای تولیدی و صنعتی و رای‌گیری برای انتخاب اعضای هیات تحقیق و تفحص از «نحوه واگذاری پتروشیمی الوند» دیگر دستورکارهای کمیسیون صنایع و معادن در دوشنبه هفته آینده خواهد بود.
,
 
,
براساس این گزارش کمیسیون صنایع و معادن سه‌شنبه(۵ مرداده ماه) میزبان وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون امور صنایع، رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی، رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، رئیس کل گمرک ایران، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، رئیس سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های کشور، مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، استاندار و مسئولان اجرایی استان مرکزی و مدیران عامل بانک‌های ملی، صادرات و رئیس سازمان تامین اجتماعی خواهد بود تا مصوبات سفر اعضای کمیسیون صنایع و معادن به استان مرکزی پیگیری شود.
,
 
,
همچنین نشست مشترک اعضای کمیسیون صنایع و معادن با رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و معاونان مربوطه سه‌شنبه هفته آینده برگزار می‌شود.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه