logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خوش گذرانی پنهانی سعودی ها در تلاویو !

خوش گذرانی پنهانی سعودی ها در تلاویو !
یک شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی گفت که شماری از سعودیها، تل آویو را به لندن ترجیح می دهند و از سال 2009 تعطیلات تابستانی را پنهانی آنجا می گذرانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از العالم، سایت خبری "القطیف الاخباریه " روز جمعه گزارش داد: بر اساس آماری که شبکه تلویزیونی یاد شده منتشر کرده است، شمار مسافرانی که از سال 2009 تاکنون به رژیم صهیونیستی رفته اند؛ افزون بر 250 هزار گردشگر عرب و مسلمان است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, العالم,


این پایگاه براساس گزارش شبکه تلویزیونی رژیم اسرائیل افزود: طی شش سال گذشته، 38 گردشگر از عربستان، 168 نفر از امارات، 24 هزار نفر از مالزی، 81 هزار نفر از اردن، 14 هزار نفر از اندونزی، 200 گردشگر از کویت، 6440 جهانگرد از مغرب، 73 نفر از عمان و 73 نفر از قطر عازم این منطقه شده اند.

به گفته این شبکه، به غیر از دو کشور اردن و مصر، 10 کشور مسلمان با وجودی که هیچ رابطه ای با اسراییل ندارند گردشگر به رژیم اسرائیل اعزام می کنند البته برخی از این گردشگران با هدف زیارت قدس، برخی دیگر با انگیزه های تجاری و خرید سفر می کنند.

این شبکه رژیم اسرائیل افزود: کویت با تورهای سیاحتی، زمینه را برای سفر شهروندان خود به اراضی اشغالی فراهم می کند به گونه ای که گردشگران، با هواپیماهای کویت به امان در اردن اعزام و از آنجا نیز برای ادای نماز در حرم شریف قدسی با اتوبوسی به قدس وپس از آن برای خرید به رام الله عزیمت می کنند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه