logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پس از به توافق نرسیدن مسئولان جویبار با بیمه رازی صورت گرفت؛

بالاخره اسپانسر تیم کشتی جویبار در لیگ جهانی قطعی شد

بالاخره اسپانسر تیم کشتی جویبار در لیگ جهانی قطعی شد
سرانجام بعد از رایزنی های فراوان موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج(ع) اسپانسر مسابقات لیگ جهانی کشتی آزاد در جویبار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار بلاغ از مازندران؛ لیگ جهانی کشتی آزاد قرار است با حضور ۱۵ تیم از کشورهای آمریکا، چین، کوبا، برونئی، افغانستان، مغولستان، بنگلادش، مصر، آذربایجان، سوریه، ترکیه، زیمبابوه، روسیه، ترکمنستان و کنگو و ۴ تیم از ایران در روزهای ۶ و ۷ آذر ماه در جویبار پایتخت کشتی ایران و جهان برگزار شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
 
از ایران یک تیم کشتی از جویبار و سه تیم بیمه رازی، گاز مازندران و کفایتی مشهد که به ترتیب در لیگ جایزه بزرگ ایران رده های اول تا سوم را به دست آورده اند در این دوره از مسابقات شرکت می کنند.

در روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر تیم داری بیمه رازی در جویبار منتشر شده بود و حتی سرمربی و سرپرستان این تیم نیز از شروع تمرینات و جذب کشتی گیران جویباری خبر داده بودند، اما طی یکی دو روز گذشته و با توجه به توافق نرسیدن مسئولان جویبار و استان با این اسپانسر، تیم کشتی ثامن الحجج(ع) جایگزین بیمه رازی شد.

بر همین اساس علی اصغر ثمربخش در مورد حضور ثامن الحجج به عنوان نماینده جویبار در لیگ جهانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: قرار بود تیم بیمه رازی که سهمیه حضور در جام باشگاه‌های جهان را به دست آورده به عنوان نماینده جویبار در این رقابت‌ها به روی تشک برود و یک تیم از کشتی‌گیران جوان این شهرستان نیز نماینده دیگر این جویبار در جام باشگاه‌های جهان باشد اما مسئولان جویبار و بیمه رازی بر سر مسائل مالی به تفاهم نرسیدند و تیم ثامن‌الحجج نماینده ما در این رقابت‌ها خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه محسن کاوه سرمربی تیم ثامن‌الحجج جویبار است، افزود: نفرات مطرحی چون کمیل قاسمی، عزت‌الله اکبری و رضا یزدانی برای نماینده جویبار در جام باشگاه‌های جهان به روی تشک خواهند رفت، همچنین از نفرات جوان و آینده‌دار جویبار نیز در این تیم حضور خواهند داشت.

رئیس هیئت کشتی مازندران تأکید کرد: «موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج (ع) علاوه بر تیم داری در این مسابقات به عنوان اسپانسر رقابت‌های کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان در جویبار نیز معرفی شده است.

این گفته ها نشان می‌دهد که قرار است بعد از چند سال جویبار دارای یک تیم منسجم و با کشتی گیران جویباری باشد اما نگرانی که مردم کشتی دوست جویبار دارند اظهارنظر‌های سرپرست و سرمربی تیم بیمه رازی در خصوص جذب کشتی گیران جویباری و بستن قرارداد با آنها است که می تواند این احتمال را به وجود آورد که قهرمانان جویباری در یک تیم تهرانی حضور پیدا خواهند کرد.

بر همین اساس کیومرث محرابی در مورد جذب کشتی گیران جویباری در گفت‌وگویی با فارس اظهار داشت: نمی‌دانم این موضوع بر چه اساسی مطرح شده است، عزت الله اکبری و کمیل قاسمی با ما قرارداد امضا کرده‌اند و دو هفته است که با ما تمرین می‌کنند.

وی افزود: قرارداد کشتی‌‌گیران ما به صورت رسمی در فدراسیون کشتی ثبت شده است و بر اساس قانون اگر این کشتی‌گیران بخواهند برای تیم دیگری کشتی بگیرند محروم خواهند شد، از طرفی از نظر اخلاقی هم این کار درست نیست، اما نمی‌دانم مسئولان کشتی مازندران چطور به خود اجازه می‌دهند و نام کشتی‌گیران ما را در تیم خودشان قرار می‌دهند؟

سرپرست تیم بیمه رازی تهران تصریح کرد: تا به حال تیم ثامن‌الحجج(ع) کجا بود؟ اگر فدراسیون نمی‌تواند مسابقات را مدیریت کند خیلی بد است، این موضوع بستگی به ضمانت اجرایی فدارسیون در قبال قراردادهای منعقد شده دارد و ما هم انتظار داریم فدراسیون کشتی مطابق قانون عمل کند و اجازه کارشکنی ندهد.

رئیس کمیته لیگ فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه فدراسیون کشتی مطابق قانون عمل می‌کند، افزود: اگر کشتی‌گیری بخواهد تیمش را تغییر دهد، باید از تیم قبلی رضایتنامه کتبی داشته باشد، اگر هم بدون کسب اجازه به تیم دیگری بپیوندد از حضور در لیگ جهانی محروم می شود، اجازه قانون‌شکنی به هیچ تیمی را نمی‌دهم و کشتی‌گیران خاطی محروم می‌شوند.

حال با این اظهارنظرها باید منتظر اقدامات مسئولان تیم ثامن‌الحجج جویبار در خصوص جذب کشتی گیران جویباری در فاصله کمتر از یک هفته ای به آغاز مسابقات باشیم.

امیدواریم هر کاری که قرار است در خصوص جذب کشتی گیران جویباری انجام شود هم به صلاح این قهرمانان و هم به صلاح کشتی جویبار باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه