logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طی ۲۴ ساعت اخیر؛

۲۲ هزار و ۳۱۰ بیمار جدید به مراکز درمانی تهران مراجعه کرده اند

۲۲ هزار  و ۳۱۰ بیمار جدید به مراکز درمانی تهران مراجعه کرده اند
فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران با اشاره به اینکه ورودی بیماران کرونایی به بیمارستانهای پایتخت زیاد است گفت: طی ۲۴ساعت اخیر ۲۲ هزار ۳۱۰ بیمار جدید به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا زالی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ورودی بیماران کرونایی به بیمارستان هنوز قابل توجه است به طوری که طی شبانه روز گذشته حدود ۲۲ هزار ۳۱۰ بیمار جدید به مراکز درمانی تهران مراجعه کرده اند اظهار داشت: از این تعداد ۲۲۵ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی گفت: طی هفته جاری تغییری در وضعیت تهران ندیده ایم و هم اکنون ۹ هزار و ۴۸۴ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تهران بستری هستند.
,
 
,
فرمانده ستاد مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران بیان داشت: در حال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰ مورد بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه می‌باشند و انتظار نداریم تغییر شگرفی در میزان بستری‌ها ایجاد شود.
,
 
,
زالی د ر ادامه عنوان داشت: با توجه به بار بالای بیشتر از ۲۰ هزار مراجعه سرپایی، انتظار تغییر فاحش در میزان بستری‌ها طی روزهای آینده نمی‌رود اما اگر شاهد سیر نزولی مراجعین سرپایی باشیم می‌توانیم منتظر کاهش بستری‌ها نیز باشیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه