logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

تداوم وزش بادهای ۱۲۰ روزه در سیستان/بیشینه سرعت باد در زابل به ۷۹ کیلومتر بر ساعت رسید

تداوم وزش بادهای ۱۲۰ روزه در سیستان/بیشینه سرعت باد در زابل به ۷۹ کیلومتر بر ساعت رسید
محسن حیدری از تداوم وزش بادهای ۱۲۰ روزه در شمال سیستان و بلوچستان خبر داد گفت: بیشینه سرعت باد در زابل به ۷۹ کیلومتر بر ساعت رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بیشینه سرعت باد در زابل به ۲۲ متر برثانیه معادل ۷۹ کیلومتر بر ساعت رسید اما تأثیر قابل توجهی در کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا نداشته است.

وی ادامه داد: در شبانه روز گذشته برای نخستین بار در تابستان امسال یکی از شهرهای استان یعنی دلگان با دمای ۴۷ درجه سلسیوس گرمترین شهر کشور شد.

به گفته حیدری، بر خلاف بهار امسال که برخی شهرهای سیستان و بلوچستان مانند دلگان، راسک، قصرقند و زرآباد بارها با دماهای بالا گرمترین شهرهای کشور شدند، این نخستین بار از شروع تابستان تا کنون است که دمای یکی از شهرهای استان در بالاترین مقدار در سطح کشور قرار می گیرد.

وی افزود: بر اساس آخرین خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی انتظار می رود دمای هوای دلگان در روزهای آینده نوسانات زیادی به خود نبیند و بیشینه دمای این شهر در محدوده ۴۵ تا ۴۷ درجه سلسیوس قرار گیرد.

بارش های همرفتی در جنوب استان تا جمعه ادامه دارد

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از فعالیت سامانه بارشی همرفتی در بخش هایی از استان خبر داد و افزود: تمرکز فعالیت این سامانه بیشتر برای شهرستان های ایرانشهر، تفتان، خاش، سرباز، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سراوان، بمپور، راسک، سیب سوران و مهرستان است.

وی اضافه کرد: بر اساس آخرین خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی پیش بینی می شود فعالیت این سامانه تا اواخر وقت جمعه ادامه داشته باشد و بارش ها بیشتر در بعدازظهرها و اوایل شب روی دهد.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان تصریح کرد: توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه از رفت و آمد در فضای باز به صورت اکید خودداری شود و از تردد در حاشیه رودخانه ها و چرای دما به ویژه در ارتفاعات نیز اجتناب شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
, بارش های همرفتی در جنوب استان تا جمعه ادامه دارد, بارش های همرفتی در جنوب استان تا جمعه ادامه دارد,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه