logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

راهبرد عزیزی خادم بازگرداندن میزبانی است

کامرانی فر: سعی می کنیم در تعامل سازنده با صدا و سیما باشیم

کامرانی فر: سعی می کنیم در تعامل سازنده با صدا و سیما باشیم
سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال معتقد است مسیری که با راهبرد رییس فدراسیون تاکنون برای بازگشت میزبانی تیم ملی فوتبال ایران پشت سر گذاشته شده، می تواند وفاق را به جامعه برگرداند و منافع فوتبال را تامین کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسن کامرانی فر گفت: برای بازگشت میزبانی از بازی های تیم ملی مشکلات فراوانی وجود داشت که هم نیاز بود در بعد سخت افزاری برخی امکانات، فراهم شود یا بهبود یابد و هم در حوزه ی بین الملل با موارد متعدد و گوناگونی روبرو بودیم که بایستی رایزنی های رسمی و غیر رسمی متعددی انجام پذیرد. در این مسیر فدراسیون فوتبال با تلاش ها و پیگیری ها و رایزنی های شخص عزیزی خادم و با انجام کار تخصصی سعی کرد موانع را یکی یکی برطرف کند تا شرایط برای بازگشت میزبانی به تهران فراهم شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال ادامه داد: در واقع آن چه برای ما اهمیت داشت این بود که این خواسته به حق مردم که تیم ملی بازی های خانگی خود را در ورزشگاه آزادی میزبانی کند، تحقق یابد. برای همین به تعامل با دستگاه های گوناگون داخلی و خارجی پرداختیم و پس از آسیب شناسی موارد درخواستی، به حل و فصل آن ها پرداختیم. در شرایط همه گیری ویروس کووید۱۹ هستیم و علاوه بر این معضل جهانی، موارد سخت افزاری متفاوتی باید در مجموعه ورزشگاه آزادی تهران اصلاح می شد. ورود، اسکان و زمین تمرینی تیم های حریف از دیگر موضوع هایی بود که باید به بهترین شکل ممکن مدیریت شود و البته بحث گمرک و ورود تجهیزات مورد نظر و موارد دیگر نیز با تعامل بین دستگاهی حل شده است. در حال حاضر نیز در پی حل موضوع پخش تلویزیونی بازی های تیم ملی هستیم و معتقدم تکرار تجربه آن چه پشت سر گذاشتیم، می تواند وفاق را به جامعه برگرداند.
,
 
,
کامرانی فر ادامه داد: تعامل بسیار خوب و سازنده ای با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی داریم و ضمن تشکر از مدیران ارشد این مجموعه، امیدوارم تا فرصت هست، بتوانیم این موضوع را نیز حل و فصل کنیم. در صورت رفع موانع پیش رو در روزهای آینده، مفصل در این خصوص صحبت خواهیم کرد.
,
 
,
گفتنی است تیم ملی فوتبال کشورمان یازدهم شهریور ماه در چارچوب دور نهایی انتخابی رقابت های مقدماتی جام جهانی باید در برابر سوریه صف آرایی کند.
,
 
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه