logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

تحفه شوم زندگی مدرن؛

فضای رها شده مجازی؛ مامنی برای ابراز علاقه هایی که واقعی نیستند/ عاقبت عشق و عاشقی های مجازی چیست؟

فضای رها شده مجازی؛ مامنی برای ابراز علاقه هایی که واقعی نیستند/ عاقبت عشق و عاشقی های مجازی چیست؟
مدت هاست فضای رها شده مجازی به محلی امن برای ابراز علاقه هایی که واقعی نیستند، تبدیل شده است، غافل از این که این عشق و عاشقی های غیر حقیقی که هیچ گاه رسمیت پیدا نمی کند، می تواند عوارض روحی و روانی فراوانی برای جوانان به همراه داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ متاسفانه مدت هاست با عمومی شدن فضای مجازی، این محیط رها شده با مدیریت ضعیفش، به مامنی برای ابراز علاقه‌هایی تبدیل شده که نباید آن را جدی بگیریم، چراکه برخی ها با ترفندهای مختلف سعی دارند، احساسات دخترها و پسرهای جوان را نشانه بگیرند.

این در حالی رخ می دهد که هیچ کدام از طرفین از هم شناختی ندارند، اما از همان ابتدا با کلمات و جملات محبت آمیز مواجه می شوند، ابراز علاقه هایی که به طور قطع واقعی نیستند، چراکه اگر این گونه بود چنین رابطه هایی تداوم پیدا می کرد.

از سوی دیگر وقتی شناختی وجود ندارند چگونه ممکن است، چنین رابطه صمیمانه و سراسر عشقی به صورت فوری به وجود آید. بنابراین علاوه بر این که مدیریت این فضا یکی از ضروریات جامعه اسلامی است، می طلبد که جوانان نیز بیش از پیش به هوش باشند تا در گرداب فضای مجازی و عاشق نماها گرفتار نشوند.

ابراز علاقه های سطحی و غیر جدی

حسینعلی شیرازی، مشاور و روانشناس در گفت و گو با خبرنگار ما در این باره بیان کرد: ممکن است افراد زیادی در فضای مجازی، سر صحبت را با شما باز و کم‌کم به شما ابراز علاقه کنند و از جانب این افراد مدام تحسین دریافت کنید و حتی جملاتی مانند تو از همه آدم‌های اطرافم فهمیده‌تری یا تا حالا هیچ فردی به اندازه تو برایم جذاب نبوده و ... را بشنوید!

وی ادامه داد: حقیقت این است که تجربه نشان داده ابراز علاقه‌های این چنینی از جانب کسانی که تا به حال شما را از نزدیک ندیده‌اند، به طور معمول سطحی و غیرجدی هستند، شما برای طرف مقابل، بیشتر حکم سرگرمی را دارید. جدا از این که فضای‌مجازی بستر بسیار مناسبی برای انواع سوء استفاده‌ها و فریبکاری‌هاست و در این بستر پرخطر، افراد ساده و زودباور بهترین طعمه هستند!

عاشقانه هایی که فرجامی ندارد

این مشاور گفت: ابراز علاقه از جانب کسی که حاضر نیست برای خواستگاری اقدام کند، از آن دسته بیان علاقه مندی است که نباید جدی گرفت. ممکن است مدت‌ها از جانب فرد خاصی پیام‌های عاشقانه یا انواع ابراز علاقه را دریافت کنید، اما متوجه شوید که این شخص هرگز حاضر نیست برای خواستگاری یا رسمیت بخشیدن به رابطه پا پیش بگذارد.

به گفته وی، این شیوه رفتاری به این معناست که فرد مد نظر شما را برای یک عمر زندگی انتخاب نکرده و حاضر نیست، زیر بار مسئولیت تأهل و ازدواج برود. او به احتمال زیاد شما را برای مدت محدودی و فقط برای برآورده کردن نیاز‌های خود انتخاب کرده است، در نتیجه سرمایه گذاری روانی در چنین رابطه‌ای معمولا به ضرر شماست، چراکه دیر یا زود این رابطه تمام خواهد شد و شما احساس خواهید کرد، عمر و عواطف شما در این رابطه به هدر رفته که درست است.

ابراز علاقه نامعقول و افراطی

شیرازی ادامه داد: وقتی از جانب فردی دیگر، یک ابراز علاقه نامعقول و افراطی دریافت می‌کنید، در حالی که می‌دانید او هنوز هیچ شناختی از شما پیدا نکرده است، باید به این ابراز علاقه شک کنید. چنین افرادی ممکن است وابستگی زیادی به شما نشان دهند و افرادی بی‌همتا، استثنایی و فوق‌العاده توصیف کنند، هدیه‌های آن چنانی برایتان بخرند و در ظاهر واقعا هم شما را دوست داشته باشند، اما به احتمال زیاد از یک اختلال شخصیتی عمیق مانند اختلال شخصیت مرزی یا اختلال شخصیت وابسته رنج می‌برند.

وی افزود: ارتباط بلند مدت با فردی که به این اختلال شخصیت مبتلاست، از سخت‌ترین کار‌های ممکن در این دنیاست! پس لازم است از وارد شدن به روابطی که عقلانیت، منطق و تفاهم در آن‌ها نمود چندانی ندارند، اجتناب کنید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, ابراز علاقه های سطحی و غیر جدی , ابراز علاقه های سطحی و غیر جدی ,
,
,
,
,
,
, عاشقانه هایی که فرجامی ندارد, عاشقانه هایی که فرجامی ندارد,
,
,
,
,
,
, ابراز علاقه نامعقول و افراطی, ابراز علاقه نامعقول و افراطی,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه