اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نکا خبر داد

آغاز به‌کار مرکز جدید واکسیناسیون کرونا در نکا

آغاز به‌کار مرکز جدید واکسیناسیون کرونا در نکا
علی نجفی گفت: درحال اماده‌‌سازی مرکزی در نکا برای سرعت بخشی به جریان واکسیناسیون در این شهرستان به همت سپاه و بسیج هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی نجفی در گفت‌وگو با بلاغ، با اشاره به وضعیتی که ویروس کرونا برای مردم در کشور ازجمله استان مازندران و به ویژه در شهرستان نکا به وجود آورد، اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اقداماتی را برای کمک و خدمت به مردم عزیز ایران به ویژه در شهرستان نکا انجام داده و اقداماتی نیز در حال انجام است.

وی افزود: بخشی از اقدامات در رابطه با طرح شهید سلیمانی است که یکی از گام‌هایی که باید در طرح شهید سلیمانی به عنوان کمک به مردم عزیز صورت بگیرد درمورد پشتیبانی و حمایتی است که در شهرستان نکا در سطح بسیج محلات، بسیج ادارات و بسیج اقشار درحال انجام است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نکا با بیان جزئیاتی از اقدامات درحال انجام در قالب طرح شهید سلیمانی در سطح این شهرستان، خاطرنشان کرد: به هر حوزه مقاومت ابلاغ شده که هر کدام از آنها در بازه زمانی دهه اول و دهه دوم محرم بتوانند کمک مومنانه را به اندازه توان خود داشته باشند که در روزهای آتی خبرهایی را در این زمینه خواهیم داشت تا بتوانیم بخشی از مشکلات معیشت مردم نیازمند و آنهایی که در کرونا آسیب دیدند را جبران بکنیم.
 
این مسئول اضافه کرد: بحث بعدی در این شرایط وضعیت قرمز کرونایی بیماران عزیز ما در بیمارستان‌ها نیازمند به خون و فرآورده‌های خونی هستند که در این زمینه نیز اقدامی را در سطح شهرستان انجام دادیم و با توجه به اینکه در نکا مرکز انتقال خون وجود ندارد مرکز سیار را از استان هماهنگ کردیم و در شهرستان مستقر شدند.

وی گفت: برهمین اساس موفق به ذخیره ۹۱ کیسه خون از طریق بسیجیان عزیز در این مدت شدیم و امیدواریم این حرکت خداپسندانه از طریق مردم انجام شود و با توجه به ظرفیتی که این خودرو سیار در شهرستان دارد و با استقبال مردمی بتوانیم خدماتی را ارائه بدهیم اما ظرفیت مراکز انتقال خون بسیار محدود است و ما چاره‌ای جز این نداریم.
 
نجفی موضوع مهم دیگر درحال پیگیری را مربوط به تزریق واکسن کرونا برشمرد و تصریح کرد: در همین راستا درحال آماده‌‌سازی مرکزی در نکا برای سرعت بخشی به جریان واکسیناسیون در این شهرستان هستیم که این مرکز بزودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و در دو نوبت صبح و بعدازظهر ادامه فعالیت خواهد داد که آدرس و زمان دقیق فعلیت آن به زودی به اطلاع عموم خواهد رسید.

وی افزود: البته امیدواریم تعداد واکسنی که به شهرستان نکا اختصاص پیدا می‌کند طوری باشد که ما هم بتوانیم از این تعداد تزریق مناسبی به مردم داشته باشیم و خدمات شایسته‌ای را در راستای کاستن از نگرانی مردم ارائه کنیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نکا خاطرنشان کرد: انگیزه ما از دایرسازی این مرکز کمک به افزایش سرعت واکسیناسیون در شهرستان بوده تا بتوانیم مقداری از بار سنگین بر دوش شبکه بهداشت و درمان شهرستان را برداشته و بتوانیم بخشی از این مسئولیت‌ها را بر دوش بکشیم که این عزیزان هم بتوانند مقداری آسایش و آرامش داشته باشند.

وی در پایان گفت: تلاش می‌کنیم تا با کاستن از فشار وارده بر کادر درمان، روند خدمات‌رسانی این عزیزان را به سمت کیفی‌تر شدن برده و در تلاش هستیم با تلاش بسیج جامعه پزشکی و با همکاری مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان به همراه کادر فعال در درمانگاه حضرت ولی عصر(عج) سپاه شهرستان خدمات به مردم عزیز را هم از نظر کیفیت و هم سرعت به سطح بالایی برسانیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه