اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

پارالمپیک توکیو| قضاوت داور ایرانی در رقابت‌ها پاراکانو/ محرابی: ۵ شهریور عازم توکیو خواهم بود

پارالمپیک توکیو| قضاوت داور ایرانی در رقابت‌ها پاراکانو/ محرابی: ۵ شهریور عازم توکیو خواهم بود
پس از اعلام داوران مسابقات پاراکانو پارالمپیک توکیو، مرتضی محرابی داور بین‌المللی آبهای آرام کشورمان که سابقه سال‌ها قضاوت در میادین داخلی و بین‌المللی را در کارنامه دارد، اولین داور ایرانی مسابقات پارالمپیک خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط‌ عمومی فدراسیون قایقرانی، پس از اعلام داوران مسابقات پاراکانو پارالمپیک توکیو، یک داور ایرانی برای قضاوت در این رقابت‌ها معرفی شد. مرتضی محرابی داور بین‌المللی آبهای آرام کشورمان که سابقه سال‌ها قضاوت در میادین داخلی و بین‌المللی را در کارنامه دارد، اولین داور ایرانی مسابقات پارالمپیک خواهد بود. محرابی سابقه قضاوت در مسابقات قهرمانی جهان، کاپ‌های جهانی، بازیهای آسیایی و مسابقات قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد و این بار نماینده داوران ایران در پارالمپیک توکیو است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
داور بین‌المللی آبهای آرام کشورمان درباره اعزامش به توکیو برای قضاوت در مسابقات پاراکانو اظهار داشت: از اینکه به عنوان یک ایرانی در پارالمپیک قضاوت خواهم کرد بسیار خوشحالم و امیدوارم نماینده شایسته‌ای برای کشورم در این رقابت‌ها باشم.
,
 
,
مرتضی محرابی ادامه داد: داوران ایرانی در رشته‌های مختلف قایقرانی مورد توجه کمیته داوران فدراسیون جهانی و آسیا هستند و این بار این افتخار نصیب من شده تا خانواده داوری قایقرانی ایران را در پارالمپیک نمایندگی کنم.
,
 
,
وی در مورد شرایط قضاوت در مسابقات پارالمپیک اظهار کرد: از نظر داوری تفاوتی بین مسابقات دیگر با پارالمپیک نیست اما قطعا فدراسیون جهانی بهترین داوران خود را از قاره‌های مختلف برای قضاوت در پارالمپیک و پارالمپیک معرفی می‌کند و تجربه بسیار خوبی برای داوری ایران است که در این مسابقات نماینده دارد.
,
 
,
این داور بین‌المللی قایقرانی کشورمان بیان کرد: مسابقات پاراکانو پارالمپیک از یازدهم شهریور در اسکله فارست توکیو آغاز خواهد شد و من هم ۵ شهریور عازم مسابقات هستم. مسابقات پاراکانو در مسافت ۲۰۰ متر در مواد و کلاس‌های مختلف برگزار خواهد شد.
,
 
,
محرابی با آرزوی موفقیت برای کاروان ایران در بازیهای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو گفت: برای خانواده قایقرانی در توکیو آرزوی توفیق دارم و از مردم عزیز می‌خواهم که با دعای خیر خود پشتیبان همه ایرانیان حاضر در پارالمپیک باشند.
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه