logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با پیگیری و تلاش های رئیس فدراسیون

رضاییان: بعد از دو سال، دوباره میزبان رقابتهای جام جهانی شدیم

رضاییان: بعد از دو سال، دوباره میزبان رقابتهای جام جهانی شدیم
عضو هیات رئیسه فدراسیون می گوید ما در مجموعه فدراسیون تلاشمان این است که با حل مشکلات و موانع، شرایط و بستر را برای ایجاد فضایی مناسب به جهت طی شدن روند رو به رشد و توسعه فراهم کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام رضاییان با اشاره به کسب میزبانی ایران برابر سوریه گفت: با توجه به اینکه تلاشهای زیادی در زمینه اخذ میزبانی از سوی مسئولین فدراسیون فوتبال صورت گرفت، خوشبختانه توانستیم بعد از دو سال، دوباره میزبان رقابتهای جام جهانی در مرحله مقدماتی باشیم. راه سختی را در این خصوص پشت سر گذاشتیم اما با همکاری و همراهی مسئولین در بخش های مختلف به این امر مهم دست پیدا کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه درباره افزایش حق الزحمه داوان گفت: در خصوص بحث حق الزحمه داوران نیز تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا افزایش چشمگیری حقوق و دستمزد داوران داشته باشد. بدون شک نگاه رئیس فدراسیون فوتبال نگاه رو به جلو بوده و در همین راستا برنامه ریزی های مدونی نیز صورت گرفته شده است. ما در مجموعه فدراسیون تلاشمان این است که با حل مشکلات و موانع، شرایط و بستر را برای ایجاد فضایی مناسب به جهت طی شدن روند رو به رشد و توسعه فراهم کنیم.

,

عضو هیات رئیسه فدراسیون در پایان درباره فوتبال بانوان گفت: با توجه به اینکه نگاه فدراسیون جنسینی نبوده و بانوان و آقایان برای ما فرقی ندارد، تمام تلاش رئیس فدراسیون و اعضای هیات رئیسه بر این است که شرایط برای تیم های ملی به صورت یکسان فراهم شود. در همین راستا با توجه به پیش رو بودن رقابتهای مقدماتی قهرمانی آسیا بانوان و برنامه های کادر فنی، از هیچ تلاشی برای فراهم شدن نیاز های تیم بانوان دریغ نکردیم. اکنون تیمهای بانوان در سه رده جوانان، نوجوانان و بزرگسالان اردو ها و مسابقات مختلفی را طی 6 ماه اخیر پشت سر گذاشتند و این در حالی بود که به مدت 2 سال هیچگونه فعالیتی نداشتند. در هر صورت نگاه ما حمایت از تیم های بانوان و تیم های ملی در رده های مختلف بوده و امیدواریم با اجرای برنامه های تیم های ملی، شاهد موفقیت و روند رو به رشد آنها باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه