logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

به دعوت رئیس فدراسیون

افتخاری سفیر رشته دوچرخه سواری شد/ رشیدی: به توسعه همگانی و فرهنگی دوچرخه سواری اهمیت می‌دهیم

افتخاری سفیر رشته دوچرخه سواری شد/ رشیدی: به توسعه همگانی و فرهنگی دوچرخه سواری اهمیت می‌دهیم
به دعوت فدراسیون دوچرخه سواری خواننده محبوب کشورمان به خانواده بزرگ دوچرخه سواری پیوست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری، به دعوت محمود رشیدی رییس فدراسیون دوچرخه سواری و طی مراسمی با حضور تعدادی از قهرمانان، پیشکسوتان و مسئولان فدراسیون با رعایت پروتکل های بهداشتی علی رضا افتخاری خواننده محبوب و مردمی کشورمان را به عنوان سفیر «انگیزه و سلامت» رشته دوچرخه سواری منصوب کرد. افتخاری که از مفاخر موسیقی و هنر ایران زمین محسوب می شود در فضایی صمیمانه و دوستانه به همراه تعدادی از ملی پوشان پیشکسوت و فعلی کشورمان دقایقی به رکابزنی در پیست دوچرخه سواری آزادی پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,
سفیر انگیزه و سلامت رشته دوچرخه سواری ضمن تقدیر و تشکر از تلاش ها و زحمات مسوولان رشته دوچرخه سواری اهدای حکم عضو جدید خانواده بزرگ رشته دوچرخه سواری را مایه افتخار و غرور خود عنوان نمود و یادآور شد: ای کاش بتوانیم رشته دوچرخه سواری را بیش از امروز توسعه دهیم و آلودگی را از سطح شهرهای خود پاک کنیم. فرهنگ استفاده از دوچرخه باید در تمام خانواده ها و شهرهای کشور ترویج پیدا کند و من نیز تمام تلاشم را می کنم تا سهم کوچکی در این مهم ایفا کنم.
,
 
,
در این مراسم محمود رشیدی رییس فدراسیون دوچرخه سواری حضور علیرضا افتخاری را در بین اعضای خانواده دوچرخه سواری را اتفاقی بزرگ و غرورآفرین عنوان کرد و اظهار داشت: ورزش و هنر می توانند به عنوان دو بخش تاثیرگذار در جامعه در سلامتی و شادابی مردم سهم بسزایی داشته باشند. فدراسیون دوچرخه سواری این اتفاق را به فال نیک می گیرد و تلاش زیادی می کند تا سوای قهرمانی به توسعه بخش همگانی و فرهنگی رشته دوچرخه سواری نیز اهمیت دهد. امیدواریم با حضور افتخاری در راس این هرم شاهد حضور چهره های برجسته بسیاری در خانواده بزرگ دوچرخه سواری سراسر کشورمان باشیم.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه