logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس جمهور در سفر به سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

رفع مشکلات بیکاری و تولید در سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیت جوانان شیعه و سنی

رفع مشکلات بیکاری و تولید در سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیت جوانان شیعه و سنی
آیت الله ابراهیم رئیسی گفت: امیدواریم در این دولت گام های مهمی برای رفع مشکلات سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیت جوانان شیعه و سنی این استان برداشته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ آیت الله ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در دومین سفر استانی خود و در سفری از پیش اعلام نشده، دقایقی قبل وارد چابهار شد در بدو ورود به این شهرستان در جمع خبرنگاران بیان کرد: سفرهای استانی یکی از برنامه های دولت به منظور آشنایی با مشکلات مردم و مناطق، به ویژه شناخت ظرفیت های اقتصادی است که می تواند جهت ایجاد اشتغال، رونق تولید و رفع مشکلات مردم به خصوص فقرا و محرومان فعال شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی افزود: بعد از انقلاب در استان سیستان و بلوچستان اقدام های زیادی صورت گرفته، اما نسبت به آنچه که باید انجام شود، فاصله داریم.

رئیسی ابراز امیدواری کرد: در این دولت بتوانیم با همکاری مردم، کارآفرینان، سرمایه گذاران و جوانان سنی و شیعه استان، گام هایی جهت رفع مشکلات بیکاری، ایجاد اشتغال، رونق تولید و مسائل فرهنگی سیستان و بلوچستان که از استان های مهم کشور محسوب می شود، برداریم.

رئیسی اظهار کرد: اینجا علی الرغم برخورداری های زیادی، محرومیت هایی دارد که می تواند در این استان نباشد، امیدواریم با تلاش همه مسئولان، پیگیری دولت و وزرا گام های جدیدی بتوانیم برداریم.
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

گفتنی است؛ رئیس جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به چابهار به اسکله صیادی کنارک رفت و ضمن بازدید از بخش های مختلف آن با صیادان و ماهیگیران حاضر در این اسکله صیادی گفت و گو کرد و از میزان رونق کار صیادی و مشکلات پیرامون آنان جویا شد.
,
,

 جمعی از صیادان حاضر در این دیدار، گفتند: عدم ارائه مجوز مانع استفاده از لنج ها شده؛ سه سال است، مسئولان مربوطه قول ارائه مجوز داده که عملی نشده است.

این صیادان ضمن رضایت از قطع صید ترال، گفتند: منبع درآمد مردم کنارک کار در دریاست، ولی امکانات لازم در منطقه فراهم نیست و این امر منجر به بیکاری بخشی از مردم شده است.
,
,
,
,

وزیران کشور، راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس دفتر رئیس جمهور، آیت الله رئیسی را در این سفر همراهی می کنند.
,
,

انتهای پیام/ 
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه