logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شب گذشته رخ داد؛

۱۱ کشته و مصدوم در پی ۲ فقره تصادف در محورهای مواصلاتی کهگیلویه‌وبویراحمد

۱۱ کشته و مصدوم در پی ۲ فقره تصادف در محورهای مواصلاتی کهگیلویه‌وبویراحمد
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ۱۱ کشته و مصدوم در پی ۲ فقره تصادف در محورهای مواصلاتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جهانبخش وحدت نژاد در گفت و گو با صبح زاگرس، گفت: روز گذشته ساعت ۲۰:۲۵ طی برخورد خودرو سواری پژو پارس با عابر پیاده در جاده مواصلاتی یاسوج به سمیرم، منطقه توت نده،  و در همین لحظه برخورد کامیون خاور با  پژو پارس که با عابر پیاده برخورد کرده بود، متاسفانه به دلیل شدت جراحات، راننده پژو پارس در دم جان سپرد و عابر پیاده با یک دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به مرکز درمانی انتقال داده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
وی ادامه داد:  ساعت ۲۱:۵۱ دقیقه طی ماموریت دوم که به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ یاسوج اعلام شد، مبنی بر برخورد یک دستگاه سواری پژو پارس با یک دستگاه خودرو سواری پراید در محور مواصلاتی یاسوج به بابامیدان، منطقه کوشک بلافاصله سه دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر به محل حادثه اعزام شد.
,

وحدت نژاد افزود:  متاسفانه ۳ نفر از سرنشینان به دلیل شدت جراحات در دم جان سپرد و ۶  نفر از  سرنشینان هر دو خودرو پس از انجام اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج انتقال داده شدند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه