پلمپی که حاشیهساز شد؛
اعتراض کانونهای تبلیغاتی تربتحیدریه به نحوه پلمب حاشیهساز بیلبوردهای تبلیغاتی
چند روزی است که نحوه پلمب بیلبوردهای تبلیغاتی تربت حیدریه نقل محافل خبری شده و این اقدام حاشیه ساز واحد فرهنگی شهرداری در نهایت به عذرخواهی شهردار منجر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ شهر ۱۳۰ هزاری نفری تربت حیدریه حدود ۱۰۰ بیلبورد تبلیغاتی در ابعاد مختلف شهری،دارد که اغلب آن در میادین شلوغ و پر رفت و امد و همچنین ایستگاههای تاکسی و اتوبوس نصب شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,چند روزی است که نحوه پلمپ بیلبوردهای تبلیغاتی تربت حیدریه نقل محافل خبری شده و این اقدام حاشیه ساز واحد فرهنگی شهرداری در نهایت به عذرخواهی شهردار منجر شد.
,محمود خاکساری به عنوان یکی از مدیران کانون آگهی و تبلیغات تربت حیدریه طی در این خصوص از بی توجهی شهرداری تربت نسبت به عقد قراد با کانونهای تبلیغاتی سطح شهر گلایه کرد و افزود: چندین بار در طول سال گذشته مدیران همه کانونهای تبلیغاتی سطح شهر به شهرداری مراجعه و خواستار عقد قرار داد با شهرداری شدند، اما متاسفانه هیچگونه قراردادی منعقد نشد و فقط به صورت علی الحساب از کانونها مبالغی دریافت شد.
,وی افزود: متاسفانه در روزهای اخیر شهرداری به بهانه نبود قرار داد و با بی سلیقگی تمام نسبت به نصب بنر ( پلمب شد ) بر روی بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر و روی تبلیغات صاحبان کالا اقدام کرده که با این کار هم باعث بی اعتبار شدن کانونهای تبلیغاتی و هم باعث لکه دار شدن اعتبار صاحبان کالا و مشاغل و مشتریان ما شده اند.
,خاکساری با توجه به عذر خواهی شهردار گفت: گرچه شهردار بابت این موضوع اظهار بی اطلاعی و عذر خواهی کرده، اما خسارت مادی و معنوی که به کانون ها وارد شده با عذر خواهی وی جبران نخواهد شد و باید بررسی و پیگیری دقیق شود که چه کسانی و به چه دلیلی و بدون هماهنگی با شهردار دست به چنین رفتاری زده اند و با اعتبار و آبروی کانونهای تبلیغاتی شهر و صاحبان کالا بازی کرده اند.
,نحوه پلمپ تابلو های تبلیغاتی زیبنده و در شان شهروندان و شهرداری نیست
, نحوه پلمپ تابلو های تبلیغاتی زیبنده و در شان شهروندان و شهرداری نیست,

,
, س از پلمپ تعدادی از تابلو ها و بیلبورد های تبلیغاتی در سطح شهر سعید اکبریان، سرپرست شهرداری تربت حیدریه اعلام کرد: قبل از آغاز تبلیغات انتخابات مجلس و شورای شهر با توجه به اتمام قرارداد کانونهای تبلیغاتی که از سال ۹۹ قرارداد نداشتند و بدهی های خود را پرداخت نکرده بودند، اخطارها و تذکرات لازم به مدیران محترم این کانون ها داده شده بود
,وی افزود: طی مراحلی و در جلساتی که با حضور مدیران این کانون های تبلیغاتی برگزار شده بود رقم بدهی های مشخص و به این عزیزان اعلام شد.
,اکبریان گفت: علی رغم تذکرات متعدد، متاسفانه مدیران کانونهای تبلیغاتی اهتمام و اقدامی برای تعیین تکلیف و پرداخت بدهی خود نداشتند و اداره حقوقی شهرداری بنا بر وظیفه خود اقدام به صدور حکم پلمپ کرده بود که البته با بدسلیقگی و ناهماهنگی های اداری، بنرهای پلمپ به شکل نازیبایی بر روی بیلبورد ها نصب شده است.
,اکبریان با بیان اینکه این پلمپ بدون اطلاع اینجانب بوده و همکاران در راستای وظایف قانونی خود عمل کرده اند گفت: نحوه این پلمپ ها زیبنده و در شان شهر، شهروندان و شهرداری نبوده و یقینا اشخاص و شرکت هایی که تبلیغات آنان بر روی بیلبورد ها نصب و در حال اکران بوده هیچ قصوری ندارند و از این عزیزان عذرخواهی میکنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه