logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مهدی نیکدل خبر داد؛

واریز سود ۳۴۴۰میلیارد تومانی به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان

واریز سود ۳۴۴۰میلیارد تومانی به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: سود ۳۴۴۰میلیارد تومانی سال ۱۳۹۹ به حساب اعضا منظور شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ‍‍‍مهدی نیکدل، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: با منظور شدن 3440 میلیارد تومان سود سال مالی 1399 به حساب اعضا، به یکی دیگر از وعده‌های خود عمل کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: از سود 3440میلیارد تومانی، مبلغ 3110 میلیارد تومان به حساب اعضای شاغل منظور شد و 330 میلیارد تومان مابقی به حساب فرهنگیان عضو صندوق ذخیره که از مهر 1398 تا اردیبهشت 1400 بازنشسته شده یا تسویه کرده‌اند، طی هفته آتی واریز می‌شود.
,
 
,
نیکدل با بیان اینکه نرخ بازده سهم‌الشرکه اعضا در سال مالی 1399 بیش از 54 درصد است، اضافه کرد: سودآوری این صندوق در پنج سال گذشته بیانگر عملکرد مناسب این مجموعه بوده است به‌طوری که سودآوری صندوق از 250 میلیارد تومان در سال 1395 به 280 میلیارد تومان در سال 1396 و 620 میلیارد تومان در سال 1397 رسیده است و از آن پس شاهد سودآوری 1100میلیارد تومانی این مؤسسه در سال 1398 و در نهایت سود 3440میلیارد تومانی در سال 1399 هستیم.
,
 
,
مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: این روند فزاینده سودآوری با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در سال‌های آتی نیز ادامه خواهد داشت.
,
 
,
نیکدل با بیان این که فرهنگیان شاغل می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت صندوق ذخیره فرهنگیان و در قسمت صورت وضعیت اعضا، سود سال مالی 1399 را که به حساب آنها منظور شده است، مشاهده کنند، ادامه داد: فرهنگیانی که از مهر 1398 تا اردیبهشت 1400 بازنشسته شده‌اند، قبلاً سهم‌الشرکه خود را دریافت کرده‌اند.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه