logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف اعلام کرد؛

برگزاری مسابقات قرآنی مرحله مقدماتی بین‌المللی در آبان‌ماه

برگزاری مسابقات قرآنی مرحله مقدماتی بین‌المللی در آبان‌ماه
مهدی قره‌شیخ‌لو گفت: اوایل آبان ماه مسابقات قرآنی مرحله مقدماتی بین المللی در کشور برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ مهدی قره‌شیخ‌لو در گفت‌وگو با خبرنگاران در شهرستان آمل اظهارکرد: استان مازندران ظرفیت قرآنی بسیار بالایی دارد، هم اساتید قرآنی خیلی خوب دارد و هم جلسات قرآنی، موسسات قرآنی خوبی دارند، امیدوارم  بتوانیم در واقع زمینه های رشد سریع تر طرح برنامه های قرآن را در استان فراهم کنیم.

وی با بیان ظرفیت‌های مازندران در اوقاف دارد، عنوان کرد: یکی از این ظرفیت‌ها، فضاهاست که می‌تواند کمک‌کننده باشد تا هنر تلاوت در کشور رشد بیشتری داشته باشد تا جوانان بیشتری جذب شوند و همکاران ما در استان برایش برنامه‌ریزی می‌کنند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ادامه داد: در مجموع ما شاهد یک رشد در مرحله مسابقات شهرستانی و استانی هستیم بکنیم، شاید قبلا بیشتر سرمایه گذاری ها در مرحله ملی و بین المللی بود، در طول دو سال گذشته تلاش کردیم که استانداردهای مسابقات شهرستانی و استانی را بالا ببریم.

وی تصریح کرد: سال گذشته و امسال به چند استان رفتیم، از نزدیک شاهد رشد بودیم، بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد به این هدف رسیدیم و امیدواریم همین روند صعودی ادامه پیدا کند و مسابقات ما فضایی را برای یک رقابت سالم قرآنی ایجاد کند.

قره‌شیخ‌لو با تاکید مسابقات قرآنی خاطرنشان کرد: مسابقات قرانی ما فضایی را ایجاد می‌کند برای یک رقابت سالم قرآنی برای افراد قرانی و فضاسازی برای مجموعه استان و مردم این استان تا از این برنامه استفاده کنند.

 وی مسابقات امسال را متفاوت از سالهای قبل خواند و اظهار کرد: امسال متفاوت از سالهای قبل یک مرحله به نام مرحله نیمه‌نهایی اضافه کردیم، بعد از مرحله استانی که به صورت غیرحضوری برگزار می شود و در اوایل آبان ماه با مرحله مقدماتی بین المللی با هم این دو تا مرحله اجرا می شود که منتخب این مرحله نیمه‌نهایی در آذرماه در مرحله ملی و سراسری شرکت می‌کنند که اگر شرایط کنونی کشور و موقعیت بهتر شود بنا بر اجرای حضوری داریم، اما اگر شرایط مناسب نبود و محدودیت وجود داشت قاعدتا به صورت غیرحضوری برگزار می‌کنیم.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در خصوص مرحله بین المللی عنوان کرد:مرحله بن المللی تغییراتی داشتیم، از دو مرحله تبدیل به سه تغییر پیدا کرد، که مقدماتی در آبان، یک نیمه نهایی در آذرماه و مرحله اصلی در ایام مبعث پیامبر در اسفندماه است که باز هم اگر شرایط اجازه داد حضوری و اگر نه مانند سال گذشته که تجربه خوبی بود و ما تنها کشوری بودیم که مسابقات بین المللی را تعطیل نکرده ایم و از پانزدهم تیرماه برای کشورها رفته تا پایان شهریور فرصت معرفی دارند و الان تعدادی از کشور معرفی کردند، رقابت خوب و سنگین را خواهیم داشت.
 
 انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه