logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آیت الله سعیدی:

امروز فرهنگ در کشور ما مظلوم واقع شده است

امروز فرهنگ در کشور ما مظلوم واقع شده است
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به اینکه امروز فرهنگ در کشور ما مظلوم واقع شده است، گفت: باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مدیریت جدید بتوانند فرهنگ اصیل اسلامی را در جامعه احیا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، آیت الله سعیدی ظهر امروز در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تشکیل دولت انقلابی، اظهار داشت: خوشبختانه سوابق ارزشمند حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بیانگر این است که اراده ای قوی برای تشکیل دولت انقلابی وجود دارد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

وی ادامه داد: مردم انتظار دارند تا این دولت باتوجه به وعده‌هایی که داده است ضمن حرکت در مسیر ولایت فقیه در برابر ظلم و فساد و تبعیض قد علم کند تا امید مجدداً به مردم بازگردد.

,

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به اینکه امروز فرهنگ در کشور ما مظلوم واقع شده است، گفت: باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مدیریت جدید بتوانند فرهنگ اصیل اسلامی را در جامعه احیا کند.

,

وی خاطرنشان کرد: البته این به این معنی نیست که درهای کشور را به روی سایر کشور‌ها ببندیم بلکه با حفظ ارزش‌های اسلامی و فرهنگی می‌توانیم با سایر کشور‌ها روابط حسنه و همه جانبه داشته باشیم.
آیت الله سعیدی ابراز داشت: امروز تنها تفکر انقلابی می‌تواند در مقابل قلدری مستکبران و دشمنان بدون واهمه‌ ایستادگی کند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه