اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

اعلام رتبه دارویی ایران در جهان

اعلام رتبه دارویی ایران در جهان
مدیر اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه بسیاری از داروهای تولید داخل در زمره ۱۰ کشور نخست و یا حتی دوم و یا سوم دنیا قرار دارد، از هدفگذاری برای تولید داخلی ۵ درصد داروهای وارداتی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایفدونا،  مهدی پیر صالحی مدیر اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو اظهار داشت: با توجه به تحریم‌های بین المللی که متاسفانه علیه کشورمان اعمال شد از لحاظ تامین مواد اولیه و یا داروهای ساخته شده ما را دچار مشکلات و معضلاتی کرد و با توجه به اینکه تحریم‌های بانکی مشکلات ما نیز در تامین دارو بیشتر بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ایفدونا,


وی گفت: اما خوشبختانه شرکت‌های داخلی ما با پیشرفت‌هایی که داشتند توانستند این تحریم‌ها را برطرف و داروها را تامین کنند و این باعث شد در برخی از داروهای (hi-tech) که وابسته به کشورهای دیگر بودیم شرکت‌های ما تلاش کنند و موفق شدند بسیاری از داروها را در داخل کشور تولید کنند.

پیرصالحی در ادامه اظهار داشت: در زمینه داروهای (hi-tech) حدود 40 داروی ثبت شده وجود دارد و امسال نیز 16 داروی در لیست ما قرار دارد و بسیاری از این داروها در زمره 10 کشور اول و یا حتی دوم و یا سوم دنیا قرار دارد و داروی فاکتور 7 ( ریکامویلند) از سال گذشته به صورت تولید داخل شد و تولید داروی فاکتور 8 نیز امسال در داخل کشور انجام شده است و توزیع آن به صورت محدود شروع شده است و از سال آینده امیدواریم جایگزین داروی وارداتی شود.

مدیر اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در ادامه عنوان کرد: داروهای غیر از (hi-tech) نیز که مورد مصرف بود، سال گذشته حدود 5 داروی اونکولوژی یا ضد سرطان جدید وارد تولید کشور شد و امسال نیز در زمینه واکسن‌ها سرمایه گذاری خوبی شده است.

پیر صالحی خاطرنشان کرد: داروهای تولید داخل ما 95 درصد است که بازار را تامین می‌کند و حدود 5 درصد داروهای ما وارداتی هستند و عمدتاً این داروها گران قیمت هستند ولی خوشبختانه هدف گذاری شرکت‌های تولید داخلی، تولید 5 درصد داروهای وارداتی است که توفیقاتی خوبی هم در این زمینه داشتند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه