logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان فارسان:

حضور در اجلاس شانگهای برای تثبیت عضویت ایران اهمیت بالایی دارد

حضور در اجلاس شانگهای برای تثبیت عضویت ایران اهمیت بالایی دارد
محسن ملک‌پور گفت: اجلاس شانگهای می‌تواند به ایجاد توازن و تنوع‌بخشی در حوزه روابط خارجی به‌خصوص از طریق احیای نگاه به شرق و گسترش تعاملات خارجی به‌عنوان یکی از راهبردهای مهم ایران تلقی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن ملک‌پور رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان فارسان در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: سازمان همکاری شانگ‌های یک سازمان میان‌دولتی در نظام بین‌الملل است که برای همکاری‌های چندجانبه امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تشکیل شده است.
 
وی افزود: این سازمان در سال 2001 توسط رهبران چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان با هدف برقرار کردن موازنه در برابر نفوذ آمریکا و ناتو در منطقه، پایه‌گذاری شد.
 
ملک پور بیان داشت: چین و روسیه نقش اصلی و تعیین‌کننده در این سازمان دارند و جمهوری اسلامی ایران از سال 2005 عضو ناظر این سازمان است.
 
وی اظهار داشت: حضور رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در اجلاس شانگ‌های از این نظر دارای اهمیت است که مراحل عضویت ایران در این سازمانِ مهم منطقه‌ای را نهایی خواهد کرد، موانع سیاسی برای عضویت ایران در پیمان شانگ‌های برداشته شده است.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین نکته در این سفر؛ «شکستن انحصار غرب» در روابط خارجی ایران است که به‌ویژه در 8 سال گذشته تشدید شده است. این سفر می‌تواند به «ایجاد توازن و تنوع‌بخشی در حوزه روابط خارجی» به‌خصوص از طریق احیای نگاه به شرق و گسترش تعاملات خارجی به‌عنوان یکی از «راهبردهای مهم» ایران تلقی شود که در دولت سیزدهم، در دستور کار قرار گرفته است.
 
ملک پور در پایان گفت: دنیا به این نتیجه رسیده که اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران فقط منحصر به خاورمیانه نیست بلکه به بلوغی رسیده است که می‌تواند به اقتدار جهانی برسد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه