logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس اقتصادی:

نقدینگی بدون پشتوانه ویرانگر است/ درآمدهای دولت باید واقعی شود

نقدینگی بدون پشتوانه ویرانگر است/ درآمدهای دولت باید واقعی شود
بهروز مردانی‌نژاد گفت: بی پشتوانه پول را چاپ کردن ایجاد نقدینگی می‌کند و این نقدینگی هرکجا عرضه شود وایرانگر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز مردانی نژاد کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در حال حاضر اولویت دولت سیزدهم برای سامان دهی اقتصاد ثبات قیمت ها است.

وی با اشاره به اینکه باید با سیاست های خاص ارزش پول ملی را تقویت کرد تا بتوان انتظار داشت قیمت ها کاهش پیدا کند گفت: باید روی درآمدهای واقعی و ارزش پول ملی کار شود.

مردانی نژاد با تاکید بر اینکه اقتصاد چیزی نیست که زود حل شود گفت: دولت باید خودش کاری کند که بانک ها ایجاد نقدینگی نکنند چون نقدینگی ها باعث می شود پول بی ارزش شود و نتیجه ان می شود تورم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بالای 4500 هزار میلیارد نقدینگی وجود دارد عنوان کرد: بی پشتوانه پول را چاپ کردن ایجاد نقدینگی می کند و این نقدینگی هرکجا عرضه شود وایرانگر است.

مردانی نژاد ادامه داد: اگر قرار باشد روزی دو هزار 500 میلیارد نقدینگی به این نقدینگی اضافه شود معلوم است که ارزش پول ملی از دست  می رود و این مفهومش تورم می شود .

وی یادآور شد: معاون برنامه ریزی رئیس جمهور به مطالب فوق اعتراض داشت و یکی از سیاست های مهم ما  خود را در این خواند که از تولید و تزریق پول های بدون پشتوانه جلوگیری شود.

مردانی نژاد با تاکید بر اینکه تیم اقتصادی باید به یکدیگر کمک کنند و درآمدهای دولت واقعی شود اذعان داشت:  نقدینگی باید کنترل شود تا ثبات قیمت ها به بازار برگردد.

وی تشریح کرد: کار نشد وجود ندارد، ما به دولت امیدواریم، از اقتصاد پول تولید کن باید فاصله بگیریم و درآمدهای دولت را واقعی کنیم و اگر این مسیر توسط دولت سیزدهم طی شود اثرات آن  تا سه سال آینده مشخص می شود.
 
انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه