logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

اجباری کردن تزریق واکسن کرونا، غیرمنطقی است

اجباری کردن تزریق واکسن کرونا، غیرمنطقی است
حجت‌الاسلام میرزایی گفت: تزریق واکسن کرونا نباید اجباری باشد و مردم باید درباره تزریق واکسن تصمیم بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام حسین میرزایی در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز اظهار داشت: یکی از دروغ‌هایی که در دولت قبل گفته می‌شد و آدرس غلط به مردم می‌دادند، این بود که چون ما FATF را نپذیرفته‌ایم، اجازه ورود واکسن را به ایران نمی‌دهند؛ درصورتی‌که اکنون هم FATF را نپذیرفته‌ایم اما چطور واکسن وارد کشور می‌شود. معلوم شد که دولت قبل با بهداشت و درمان مردم هم برخورد سیاسی داشت و سیاسی‌کاری و گروگان‌گیری انجام می‌داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت‌الاسلام حسین میرزایی , , شبکه خبری تهران نیوز, شبکه خبری تهران نیوز, شبکه خبری تهران نیوز, دولت,

وی گفت: دولت سیزدهم با یک اقدام انقلابی زمینه واردات واکسن کرونا را از کشورهایی که به آن‌ها اعتماد داریم، فراهم کرده است.

, دولت, واردات, کرونا,

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر قابل اعتماد بودن واکسن‌های وارداتی خاطرنشان کرد: مسئولان کشور نسبت به واردات واکسن بی‌احتیاطی نمی‌کنند و قطعاً واکسن‌ها از کشورهای وارد می‌شوند که مجوزهای جهانی را دارند و قابل اعتماد هستند؛ بنابراین نباید نسبت به این مسئله افراط و تفریط صورت گیرد.

, مجلس, واردات,

وی ضمن مخالفت با اجباری کردن تزریق واکسن کرونا گفت: اخیراً وزیر بهداشت صحبت‌هایی را مطرح کرده و گفته است که باید واکسیناسیون اجباری شود تا همه مردم واکسینه شوند. من با این نوع اظهارنظرها مخالف هستم. به این‌ها می‌گویند افراط و تفریط. دولت باید به وظیفه خود در تأمین واکسن عمل کند و این خود مردم هستند که تصمیم می‌گیرند واکسن تزریق کنند یا خیر و به این شکل اکثریت مردم واکسن خواهند زد و به نظر آن کسانی هم که به واکسن معتقد نیستند، احترام گذاشته شود و باید با روش منطقی آن‌ها را قانع کرد که واکسن تزریق کنند.

, کرونا, وزیر, دولت,

حجت‌الاسلام میرازیی معتقد است: مردم برای خودشان حکم مادر را دارند و وزارت بهداشت هم حکم دایه. وزارت بهداشت نباید دایه دلسوزتر از مادر باشد. اختیار مردم در دست خودشان هست و در مورد واکسن زدن یا نزدن هم خود مردم تصمیم‌گیرنده هستند و مطمئن باشید اگر افراط نشود، اکثریت جامعه واکسن را خواهند زد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه