logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس سازمان بسیج کارگری استان چهارمحال و بختیاری؛

مبارزه جهادی با کرونا، یادآور هشت سال دفاع مقدس است

مبارزه جهادی با کرونا، یادآور هشت سال دفاع مقدس است
سلمان گنجی گفت: جهادی را که امروز توسط بسیجیان آغاز کردیم کمتر از دوران دفاع مقدس نیست، امروز مراکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح چهارمحال و بختیاری با مشارکت سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) و مرکز بهداشت و درمان استان از 12 مرکز تجمیعی به 20 مرکز تحمیعی رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ سلمان گنجی رئیس سازمان بسیج کارگری استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با جهانبین نیوز؛ از راه اندازی چهارمین پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در راستای طرح شهید سلیمانی همزمان با آغار هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: حوزه مقاومت بسیج شهید رحمانی واقع در شهرک صنعتی شهرکرد از رده های تابعه سازمان بسیج کارگری و کارخانجات استان، همزمان با  آغاز هفته دفاع مقدس به پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کرونا جهت انجام واکسیناسیون جهادگران عرصه کار و تلاش تبدیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی افزود: مراسم افتتاحیه این مرکز تجمیعی واکسیناسیون صبح امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدامان الله حسینی صدر، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قمربنی هاشم علیه السلام و مدیر ستاد تخصصی اقشار سپاه استان،  مدیر کل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و مسئولین شبکه بهداشت شهرستان شهرکرد و تعدادی از کار فرمایان و کارگران برگزار شد.

مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات شهرکرد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و رشادت ها و ایثارگری های این عزیزان گفت: جهادی را که امروز توسط بسیجیان آغاز کردیم کمتر از دوران دفاع مقدس نیست، امروز مراکز تجمیعی واکسیناسیون رد سطح استان با مشارکت سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) و مرکز بهداشت و درمان استان چهارمحال و بختیاری از 12 مرکز تجمیعی به 20 مرکز تحمیعی رسیده و امید است این روند واکسیناسیون در راستای افزایش سرعت بخشی واکسیناسیون تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی در آخر افزود: ما بسیجیان و پاسداران سپاه استان چهارمحال و بختیاری با همکاری دیگر مجموعه ها در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در راستای مبارزه با ویروس منحوس کرونا همیشه در صحنه آماده خدمت رسانی به مردم عزیز هستیم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه