logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر نظارت و ارزیابی معاونت غذا و دارو آذربایجان غربی عنوان کرد؛

علت اصلی کمبود برخی از داروهای بیماران پیوندی در آذربایجان‌غربی

علت اصلی کمبود برخی از داروهای بیماران پیوندی در آذربایجان‌غربی
توزیع داروهای پیوند کلیه بر اساس اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت انجام می‌شود و اگر استانی نیاز خود را به داروهای بیماران خاص را اعلام نکرده باشد سهمیه‌ای برای آن استان تخصیص نخواهد یافت؛ بنابرین لازم است که همه بیماران پیوندی در اسرع وقت نسبت به ثبت نام در سامانه بیماران نادر اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه آقازاده مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی در رابطه با کمبود برخی از داروهای پیوند کلیه در این استان در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز اظهار کرد: کمبود داروهای پیوند کلیه بخصوص سلسپت که اسم اصلی آن داروی مایکوفنولات است با چندین نام مختلف در بازار دارویی وجود دارد که در این میان تاکید بر برند سلسپت باعث شده که مردم تصور کنند داروی مایفورتیک در بازار دارویی با کمبود مواجه است  ولی حقیقت امر این است که سهمیه ای که به استان ها تعلق می گیرد بر اساس نام تجاری دارو است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی در ادامه در مورد کمبود داروهای پیوندی در استان اظهار داشت: مسئله دیگر که به نوعی می توان گفت علت اصلی که باعث شده به نظر برسد با کمبود دارو ی پیوند کلیه در استان مواجه باشیم عدم ثبت نام همه بیماران پیوندی مصرف کننده این داروها در سامانه بیماری های نادر است.

,

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی معاونت غذا و دارو آذربایجان غربی ابراز کرد: سهمیه‌ای که برای استان تعلق می گیرد بر اساس تعداد بیمارانی است که در این سامانه ثبت نام کرده اند و بیمارانی که در این سامانه ثبت نام نکنند سهمیه این شخص بیمار برای استان در نظر گرفته نشده و در واقع این افراد از سهمیه سایر بیماران استفاده می‌کنند که با این کار علاوه بر اینکه برای بیمارانی که ثبت نام کرده اند مشکل به وجود می‌آورند بلکه برای خودشان نیز ایجاد مشکل می کنند و با کمبود این دارو در بازار دارویی استان مواجه می‌شوند.

,

آقازاده در خاتمه به ثبت نام بیماران پیوندی در سامانه بیماران نادر تاکید کرد و گفت: بیماران پیوندی که تا کنون در این سامانه ثبت نام نکرده اند در اسرع وقت با مراجعه به واحد مددکاری بیمارستان امام خمینی و کارشناس پیوند واحد بیماری های خاص معاونت درمان ثبت نام نمایند تا از این طریق بتوانیم سهمیه این بیماران را به طور کامل از سازمان غذا و دارو دریافت کنیم و با کمبود داروهای پیوند کلیه در استان روبرو نشویم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه