logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون آموزشی وزارت بهداشت:

آموزش دانشجویان جدیدالورود علوم پزشکی "مجازی"شد/شروع کلاس‌ها از سه هفته آینده

آموزش دانشجویان جدیدالورود علوم پزشکی "مجازی"شد/شروع کلاس‌ها از سه هفته آینده
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اعلام اینکه آموزش دانشجویان جدیدالورود علوم پزشکی تا سه هفته دیگر شروع خواهد شد،‌گفت: این دانشجویان به صورت مجازی آموزش خواهند دید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر ابوالفضل باقری فرد، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: خوشبختانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور فعالیت های آموزشی خود را از اول مهر و برخی نیز از اواخر شهریور ماه آغاز کردند دستورالعمل مربوط به آغاز سال تحصیلی به این مراکز ابلاغ شده است که در آن جزئیات نحوه حضور و نوع تدریس دانشجویان تشریح شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در ادامه تصریح کرد: آموزش‌های ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی برای نیم سال جازی آموزش های ترکیبی یعنی حضوری و مجازی خواهد بود. دانشجویان جدیدالورود نیز ظرف چند هفته آینده فعالیت های آموزشی خود را آغاز خواهند کرد.
,
 
,
معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: نحوه فعالیت آموزشی دانشجویان جدیدالورود در پروتکل های آموزشی بیان شده است، این دانشجویان به صورت "مجازی" آموزش خواهند دید. امیدوار هستیم با واکسیناسیون سریع دانشجویان،شاهد حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها باشیم.
,
 
,
دکتر باقری ضمن اشاره به طرح تحول آموزش پزشکی، اظهار کرد: این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ و کارگروه‌هایی برای اجرای آن تعیین شده است طرحی است به زودی اقدامات اجرایی این طرح را آغاز خواهیم کرد. این طرح در راستای فرمایشات مقام رهبری است که تاکید کردند باید تحولی در عرصه آموزشی کشور اتفاق بیفتد. در این راستا برنامه های مختلفی در سال‌های گذشته انجام شده است و بر اساس طرح جدید نیز برنامه ها و سیاست‌ها متناسب با شرایط جدید اجرایی خواهند شد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه