اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

شوک به روستانشینان با صدور قبض‌های نجومی؛

افزایش بی‌رویه قبوض آب صدای مردم جنوب شرق را درآورد/ نماینده چابهار: وزارت نیرو ‏مبنای قیمت‌گذاری را اعلام کند

افزایش بی‌رویه قبوض آب صدای مردم جنوب شرق را درآورد/ نماینده چابهار: وزارت نیرو ‏مبنای قیمت‌گذاری را اعلام کند
مشترکین آب روستایی در برخی از نقاط سیستان وبلوچستان با گله‌مندی از صدور قبض‌های نجومی از مصرف آب خواستار رسیدگی به مشکل و تجدید نظر در محاسبه قبض آب شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، طی ماه های اخیر این اتفاق برای چندمین بار رقم خورده که با دیدن صورت حساب قبوض آب و برق روستائیان ساکن در سیستان وبلوچستان شوکه می شوند.

صدور قبض ها در حالی اعتراض شهروندان را برانگیخته که آخرین آب بهای صادر شده برای آنها نهایتا به 60 هزار تومان رسیده اما اینبار قبض های صادر شده حکایت از مبالغی بین 400 هزار تا یک میلیون تومان دارد؛ که پرداخت این هزینه ها از توان یک فرد روستایی که درآمد ناچیزی دارد خارج است.

شماری از اهالی لوتک مرکزی در شهرستان هامون و روستاهای حومه که قریب به 15 مورد هستند با ارسال قبض های آب و برخی نیز تماس هایی که با تحریریه خبر ما گرفتند، از وقوع این اتفاق ابراز گلایه کرده و گفتند: صدور قبض های آب این روستاها مبالغی چشمگیر و شگفت آور است که پای روستائیان را به اداره آب شهرستان هامون کشانده اما مسئولان پاسخ شفافی نداده و می گویند " باید این مبالغ را پرداخت کنید"؛ حال  یک فرد روستایی که درآمدش از محل یارانه ها است چگونه توان بازپرداخت چنین ارقامی را دارد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,

 
, ,
,
اگر چه صدور قبض های نجومی پیش از این نیز در مناطق دیگری ازاچستان منجر به گلایه های مردمی شده بود که آنان هم خواستار پیگیری این موضوع شدند.

افزایش بی‌رویه قبض‌های آب شرب پدیده‌ای عجیب در سیستان و بلوچستان است
 
معین الدین سعیدی، عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس، با انتقاد از افزایش بهاء آب شرب در این منطقه که به صورت ناپایدار در اختیار روستاییان قرار گرفته است تاکید کرد که قطعا جلساتی را با مسئولان وزارت نیرو برگزار می‌کنند تا مبنای این قیمت‌گذاری مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه صدور قبض‌های آب با قیمت‌های بالا در شرایطی که تعداد زیادی از خانوارهای این منطقه تنها با دریافت یارانه امرار معاش می‌کنند، گفت: هم‌اکنون با پدیده عجیب افزایش چشمگیر بهاء آب در این استان مواجه شده‌ایم، کما اینکه بسیاری از روستاهای این منطقه که به تازگی به آنها آبرسانی شده است، چنان قبض‌های نجومی برای مردم صادر شده که بجای حل مشکلاتشان باعث بروز مشکلی جدید برای آنها شده است.
 
,
,
, افزایش بی‌رویه قبض‌های آب شرب پدیده‌ای عجیب در سیستان و بلوچستان است, افزایش بی‌رویه قبض‌های آب شرب پدیده‌ای عجیب در سیستان و بلوچستان است,
,
,
,
,
,

 
, ,
,
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این موضوع در پی بازدیدهایی که از حوزه انتخابیه داشتم توسط مردم به بنده گزارش شد که نشان می‌دهد قیمت‌های گزافی به عنوان بهاء آب شرب در این منطقه تعیین شده است.

نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: این قبض‌ها در حالی برای مردم این منطقه صادر شده که آب شربی که در اختیار آنها قرار گرفته پایدار هم نیست و به صورت ناپایدار است.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: با توجه به اینکه این معضل به تازگی ایجاد شده، قرار است بعد از اتمام تعطیلات مجلس جلساتی را پیرامون بررسی ابعاد این موضوع با مسئولان وزارت نیرو داشته باشیم تا مبنای این قیمت‌گذاری را پیگیری کنیم چرا که این میزان افزایش بهاء آب شرب در این منطقه به هیچ عنوان با ضوابط موجود سازگاری ندارد، بنابراین قطعا این موضوع را از طریق مجلس پیگیری خواهیم کرد.
 
علت صدور قبض های نجومی چیست؟

محمدرضا جهانتیغ، مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان هامون در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار ما در خصوص گلایه اهالی لوتک مرکزی و روستاهای توابع، پیرامون افزایش قیمت آب بها، گفت: علت افزایش آب بها، افزایش تعرفه ها در اردیبهشت ماه سال جاری، و قیمت بالای آب نسبت به فصل زمستان است.

وی بیان کرد: در این زمینه تعدادی از منازل به صورت رندومی بازدید شده که در این بین پی بردیم با توجه به فصل تابستان و گرمای هوا، اهالی برای مصرف مورد نیاز خود، آبیاری انهار و تامین آب دام و طیور از آب شرب استفاده کرده که میزان مصرف آنها توسط کنتورها ثبت شده و مصرف آنها نیز بالا بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: آن دسته از شهروندان روستایی که از میزان آب بهای قبوض گلایه داشته باید به اداره آب مراجعه کرده و با اعلام شمار کنتور خواهان بررسی مجدد آن شوند؛ تا میزان کنتور، قرائت و مصرف آنها بررسی و در صورت نیاز اصلاح شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان هامون اظهار کرد: اقدام به قطع ناگهانی اب برای مشترکین نخواهیم کرد و از آنجایی که اهالی درآمد چندانی اهالی ندارند برای پرداخت قبوض با آنها همکاری کرده و می توانند به صورت اقساطی اقدام به واریز آب بهای مصرف شده، کنند.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
, علت صدور قبض های نجومی چیست؟, علت صدور قبض های نجومی چیست؟,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه