logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

ضرب‌الاجل گمرک برای تعیین تکلیف ۱۳۰۰ تن سرم مانده در انبارها

ضرب‌الاجل گمرک برای تعیین تکلیف ۱۳۰۰ تن سرم مانده در انبارها
معاون فنی گمرک برای تعیین تکلیف ۱۳۰۰ تن سرم مانده در انبارها با شرکت‌های واردکننده، مکاتبه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در روزهای گذشته اعلام شد ۱۳۰۰ تن سرم انسانی بیش از یک ماه در گمرک مانده و وزارت بهداشت مجوز ترخیص را صادر نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
مهرداد جمال ارونقی معاون فنی گمرک در مکاتبه جدید با شرکت‌های دارویی اریکه تجارت ویستا؛ تأمین فارمد تهران؛ درمان یاب آنا و پخش رازی خواستار توضیحات آنها مبنی بر هماهنگی شدن واردات سرم‌های انسانی با سازمان غذا و دارو شد.
,
 
,
در این نامه آمده است: به پیوست تصویر نامه شماره ۱۴۰۰/۸۹۴۹۲۱ مورخ ۱۴۰۰۸/۱۰ این حوزه معاونت با عنوان معاون محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر واردات و تخلیه بیش از ۱۳۰۰ تن سرم انسانی ظرف ۳۰ روز گذشته در انبارهای شرکت انبار عمومی گمرک تهران ارسال می‌شود؛ نظر بر این که از سوی وزارت بهداشت ، طی مصاحبه رسانه ای یوم جاری اعلام شده است این حجم سرم انسانی، محموله هایی هستند که به سازمان غذا و دارو اعلام نشده و بدون هماهنگی آن سازمان وارد کشور شده و در گمرک تهران تخلیه و دپو شده است، مقتضی است نسبت به مورد ظرف ۴۸ ساعت آتی، توضیحات آن شرکت در این خصوص مستند مبنی بر هماهنگی با عدم هماهنگی قبلی با سازمان غذا و دارو برای واردات سرم های دپو شده‌، به این حوزه معاونت اعلام تا بررسی های لازم در این خصوص صورت پذیرد، تسریع در اعلام پاسخ به همراه مستندات مربوطه مورد تأکید است.
,
 
,
, ,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه