logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

از ابتدای سال جاری تاکنون؛

۱۶۲ مرکز استخراج غیرقانونی ارز دیجیتال در تهران کشف و جمع‌آوری شد

۱۶۲ مرکز استخراج غیرقانونی ارز دیجیتال در تهران کشف و جمع‌آوری شد
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: ۱۶۲ مزرعه غیرمجاز ارز دیجیتال از ابتدای امسال تاکنون در پایتخت کشف و جمع‌آوری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وزارت نیرو، کامبیز ناظریان با اشاره به همکاری شهروندان و تلاش نیروهای بازرسی این شرکت افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۶۲ مزرعه غیرمجاز در پایتخت، کشف و با همراهی مراجع قضایی و انتظامی جمع‌آوری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین وظایف بازرسان این شرکت، شناسایی و برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از شبکه توزیع برق شهری است، از عزم جدی به منظور برخورد با متخلفان حوزه برق به‌ویژه بهره‌برداران مزارع غیرمجاز ارز دیجیتال خبر داد.
,
 
,
وی تاکید کرد: در برخورد با مزارع غیرمجاز رمز ارز هیچ تفاوتی بین مشترکان وجود ندارد و هر شخص حقیقی و حقوقی که بدون اخذ مجوزهای تعیین شده اقدام به بهره‌برداری از شبکه توزیع برق شهری به منظور استخراج ارز دیجیتال کند با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.
,
 
,
همچنین کاظم دهقان پور، مدیر دفتر حراست و امور محرمانه این شرکت ضمن قدردانی از نیروی انتظامی و پلیس امنیت اقتصادی تهران، از برگزاری ۶ مرحله مانور ضربتی جمع‌آوری ماینرهای غیرمجاز توسط شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در سال ۱۴۰۰ با مشارکت دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، کلانتری‌های پایتخت و پلیس امنیت اقتصادی خبر داد و از شهروندان تهرانی درخواست کرد در صورت اطلاع از وجود مزارع غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال، موضوع را از طریق شماره تلفن ۸۸۰۵۷۰۴۴ و یا مراجعه به پایگاه اینترنتی توانیر، در بخش سمات ثبت کرده و در صورت صحت اطلاعات از پاداش‌های تعیین شده، بهره‌مند شوند.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه