logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل شرکت ملی نفت:

برنامه راهبردی مدیریت زنجیره تامین کالای نفت تدوین می‌شود

برنامه راهبردی مدیریت زنجیره تامین کالای نفت تدوین می‌شود
با دستور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، تهیه، تدوین و اجرای برنامه راهبردی مدیریت زنجیره تامین کالای شرکت ملی نفت ایران با رویکرد اقتصاد مقاومتی در دستور کار مدیریت پشتیبانی ساخت و تامین کالا قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  شرکت ملی نفت ایران از صدور دستور مدیرعامل این شرکت برای تهیه، تدوین و اجرای برنامه راهبردی مدیریت زنجیره تامین کالای شرکت ملی نفت ایران با رویکرد اقتصاد مقاومتی خبر داد و در این زمینه نوشت: در اجرای سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه انرژی، بیانیه گام دوم انقلاب و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و بر اساس اسناد برنامه ششم توسعه، قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران و قانون حداکثر استفاده از توانمندی داخلی و حمایت از کالای ایرانی، با رهنمود محسن خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، تهیه و تدوین برنامه راهبردی مدیریت زنجیره تامین کالای این شرکت با رویکرد اقتصاد مقاومتی در دستور کار مدیریت پشتیبانی ساخت و تامین کالای شرکت نفت قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در این راستا با توجه به ماهیت بین‌المللی صنعت نفت و نقش تحولات فنی بازرگانی و بین المللی در چشم انداز آینده این صنعت، نتایج «مطالعه تطبیقی مدیریت زنجیره تامین در شرکت‌های بین‌المللی نفتی برتر جهان» نیز مورد توجه قرار گرفت و با رعایت اصول اقتصاد مقاومتی، نقاط قوت و ضعف سازمان، شناسایی و فرصت ها و تهدیدات محیطی بررسی و تجزیه و تحلیل شد.
,
 
,
بر اساس این گزارش، پیش نویس الگوی بومی زنجیره تامین کالای شرکت ملی نفت ایران طرح ریزی و با همکاری شرکت‌های تابعه نفت، سازندگان و صاحبنظران مورد نقد و بررسی قرار گرفت و پس از تصویب نهایی با مشارکت سازمانی موثر همه واحدهای ذیربط، با روحیه مدیریت جهادی به مرحله اجرا نیز درآمد و در این مسیر پیگیری های لازم برای تحقق اهداف تعیین شده در افق چشم انداز ۱۴۰۴ انجام خواهد شد. 
,
 
,
انتهای پیام
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه