logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با دانا؛

روحانی باعث بی اعتماد مردم به بورس شد/ وضعیت امروز بازار سهام حاصل تصمیمات دولت قبل است

روحانی باعث بی اعتماد مردم به بورس شد/ وضعیت امروز بازار سهام حاصل تصمیمات دولت قبل است
یک کارشناس ارشد بازار سرمایه وضعیت امروز بورس را حاصل آثار به جا مانده از دولت قبل دانست و گفت: اشتباهات دولت روحانی آن‌قدر زیاد بود که باعث بی اعتمادی مردم به بازار سرمایه شد و تا زمانی که این اعتماد به بازار بازنگردد، مشکلات بورس کم نخواهد شد.
[

مصطفی صفاری، کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ در مورد اینکه دولت روحانی چه بلایی بر سر بورس آورد و نقش ترک فعل‌هایی که سازمان بورس انجام داد؛ اظهار کرد: در دوره آقای روحانی امید و انتظارهایی شکل گرفت که با بدقولی و عدم عمل به وعده‌ها، باعث زیر سؤال رفتن نقدشوندگی بازار سرمایه شد که این موضوع مهم‌ترین خصوصیت این بازار بود؛ در پی این اتفاق اعتماد مردم و سرمایه گذاران به بورس از بین رفت.

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا,

اقدامات روحانی باعث زیان عمومی مردم در بورس شد/ قیمت‌گذاری دستوری یکی از مشکلات است

, اقدامات روحانی باعث زیان عمومی مردم در بورس شد/ قیمت‌گذاری دستوری یکی از مشکلات است, اقدامات روحانی باعث زیان عمومی مردم در بورس شد/ قیمت‌گذاری دستوری یکی از مشکلات است,

وی توضیح داد: دولت قبل برای عرضه و فروش دو صندوق قابله معامله (ETF) با نام صندوق یکم و صندوق پالایشی به عموم مردم اقدام کرد که با این اقدام و عدم حمایت‌های بعدی بر خلاف وعده‌هایی که داده بود، موجبات زیان عمومی مردم را به وجود آورد. اشتباهاتی از این نمونه در دوره تدبیر و امید آن‌قدر زیاد بود که دیگر نمی‌توان نام اشتباه را بر آن گذاشت؛ به نظر می‌رسد عمدی در آن نهفته بوده است.

,

این فعال بازار سرمایه ادامه داد: قیمت‌گذاری دستوری عاملی بود که بورس را از حالت طبیعی و اقتصادی خارج کرد؛ این موضوع موجب افزایش بی‌اعتمادی، حتی از سوی حرفه‌ای‌های بازار سرمایه شد و ریسک سرمایه‌گذاری در این بازار را بالا برد. این روند با کاهش و افزایش بی‌هنگام نرخ بهره باعث خروج نقدینگی از بورس شد بر پیچیدگی بازار افزود.

,

 

,

مشکلات امروز بازار سرمایه به اقدامات غلط دولت قبل برمی‌گردد

, مشکلات امروز بازار سرمایه به اقدامات غلط دولت قبل برمی‌گردد, مشکلات امروز بازار سرمایه به اقدامات غلط دولت قبل برمی‌گردد,

مصطفی صفاری با اشاره به ترک فعل‌ سازمان بورس برای تزریق منابع صندوق تثبت در دوره گذشته براساس گزارش دیوان محاسبات و عدم حمایت از بازار، ادامه داد: مشکلات امروز بازار سرمایه، هم به ترک فعل‌ها و هم به فعل‌های غلط انجام شده دولت قبل برمی‌گردد که هنوز نیز آثار آن در بازار مشهود است.

,

 

,

سازمان بورس در دوره قبل با خُلف وعده باعث افزایش ریزش‌ها شد

, سازمان بورس در دوره قبل با خُلف وعده باعث افزایش ریزش‌ها شد, سازمان بورس در دوره قبل با خُلف وعده باعث افزایش ریزش‌ها شد,

مدیرعامل شرکت سبدگردان سرمایه ایرانیان، گفت: بعد از تمام بلاهایی که سر بورس آوردند، تزریق پول از صندوق تثبیت هم دیگر نمی‌توانست مشکل را حل کند؛ ولی می‌توانست به‌عنوان تسکینی در ثابت نگه‌داشتن بازار عمل کند که با خُلف وعده و عدم اجرای این سیاست مالی، ریزش‌ها بیشتر شد.

وی بیان کرد: وقتی دولت بی‌پول شد، دست به فروش اوراق در رقم‌های بالایی زد و برای جذاب کردن این اوراق مجبور بود بورس را منفی کند تا مردم مجبور باشند پول‌هایشان در صندوق‌های سرمایه‌گذاری بگذارند؛ تا به‌جای سهام‌ها اوراق دولتی به فروش برسد؛ این بازی موجب سقوط بورس در دوره روحانی شد.

,
,
,

 

,

برای بازار سرمایه تعیین تکلیف شود/ امیدواریم با تغییر روند اتفاقات خوبی در بازار سهام رخ دهد

صفاری در پایان گفت: به نظرم این آسیب‌ها ادامه‌دار خواهد بود و تا زمانی که برای بازار سرمایه تعیین تکلیف نشود و اعتماد به این بازار بازنگردد، مشکلات بورس کم نخواهد شد؛ البته با توجه به اینکه موضع‌گیری‌های وزرا بر خلاف گفته رئیس‌جمهور تا کنون حاکی از حمایت از بورس نبوده است؛ امیدواریم با تغییر این روند در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی را در بازار سهام شاهد باشیم.
 

, برای بازار سرمایه تعیین تکلیف شود/ امیدواریم با تغییر روند اتفاقات خوبی در بازار سهام رخ دهد, برای بازار سرمایه تعیین تکلیف شود/ امیدواریم با تغییر روند اتفاقات خوبی در بازار سهام رخ دهد,
,
,
,

مرضیه حیدری

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه